ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με 6 συμβούλους η παράταξη Νοτοπούλου – Ανεξαρτοποιήθηκε δημοτικός σύμβουλος

Μία μόλις μέρα μετά την καταστατική συνέλευση της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» της οποίας ηγείται η βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, η Δημοτική Σύμβουλος Δήμητρα Αλεξίου – Στυλιάδη ανακοίνωσε την ανεξαρτοποιήσή της λίγο πριν την έναρξη της σημερινής (25.11) συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Όπως εξήγησε η κ. Δήμητρα Αλεξίου-Στυλιάδη επιθυμία της είναι να υπηρετήσει ανιδιοτελώς την τοπική αυτοδιοίκηση επισημαίνοντας ότι «η σύνδεση της παράταξης μέσω της διπλής ιδιότητας της επικεφαλής της, με την κεντρική πολιτική σκηνή εκτιμώ ότι στέκεται εμπόδιο στην επιθυμία μου αυτή. Προφανώς συνεχίζω τη σχέση μου με τα πρόσωπα που εκπροσωπούν την ιδεολογία της παράταξης, την οποία και θα συνεχίσω να τιμώ», τόνισε η ίδια στην ανακοίνωσή της.

«Όταν δεν συμφωνούμε παραδίδουμε την έδρα. Αυτά δεν γίνονται χωρίς προηγούμενη συζήτηση με την επικεφαλής και όλη την παράταξη» απάντησε άμεσα στην παραίτηση της κ. Αλεξίου-Στυλιάδη η δημοτική σύμβουλος και ιστορικό στέλχος της Αροστεράς Ρία Καλαφακάκου, εκπροσωπώντας την παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» καθώς η Κατερίνα Νοτοπούλου απουσίαζε.

Η κ. Αλεξίου-Στυλιάδη δεν συμμετείχε στη χθεσινή καταστατική συνέλευση της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» ενώ δεν είχε ενημερώσει τα στελέχη της για την πρόθεσή της να παραιτηθεί.