ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μετωπική» Πολάκη-Αραμπατζή! «Κρύβεστε πίσω από την ασυλία δυο μέτρα άντρας;»

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια της άρσης ασυλίας του πρώην Υπουργού μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε εναντίον του η βουλευτής της ΝΔ.

O Παύλος Πολάκης μίλησε για «εκδικητική πολιτική δίωξη» και ουσιαστικά επέμεινε σε όσα είχε καταγγείλει. Μάλιστα, από το βήμα της Βουλής έδειξε φωτογραφία της Φωτεινής Αραμπατζή «που παρήλαυνε με στολή μακεδονομάχου», καθώς επίσης και δημοσιεύματα ότι καταδικάστηκε για μη καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενους! « Ο κ. Αραμπατζής πήρε το 2014 από το ΚΕΕΛΠΝΟ 39.000 ευρώ για διαφήμιση. Που είναι το ψέμα; Ο δόλος; Είχατε παρελάσει με στολή μακεδονομάχου ; Τώρα έμαθα ότι η εφημερίδα « Νέα Σελίδα» δυο μήνες μετά ανακάλεσε επειδή είχε αθωωθεί στο εφετείο η κ. Αραμπατζή», τόνισε ο ίδιος και προσέθεσε:

«Το 85% της λίστας Πέτσα είναι η λίστα ΚΕΕΛΠΝΟ! Αλλά θα το ανασύρουμε αυτό, όπως και τη Νοβάρτις Αυτός είναι ο λόγος της μήνυσης κ. Αραμπατζή! Ξέρετε κάτι; Ψηφίστε ότι θέλετε, είναι σαφές αν πρέπει να αρθεί η ασυλία μου». Μάλιστα σε έντονο ύφος σημείωσε ότι «μετά από 20-30 χρόνια γιατί θα θυμούνται εμένα και γιατί εσάς!»

«Εσάς το έργο σας στο Αγροτικής Πολιτικής τι είναι; Βγάλατε φραγκάκι σε πελάτη! Εμείς ανατάξαμε το σύστημα υγείας και αποκαλύψαμε και στείλαμε εισαγγελέα τη βρωμιά και δυσοσμία και το μαύρο χρήματα. Ψηφίστε κύριοι! Δεν υποχωρούμε δεν κωλώνουμε», συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε επίσης υψηλούς τόνους η βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ότι η ιστορία θα μας κρίνει όλους και θα είναι αμείλικτη. «Είστε ο μόνος που έχει διψήφιο αριθμό αιτήσεων άρσης ασυλίας. Όσον αφορά στο έργο μου δεν θα το κρίνετε εσείς το κρίνει ο πρωθυπουργός», είπε και του χρέωσε δειλία καθώς «κρύβετε πίσω από την βουλευτικής του ασυλία». «Κρύβετε σαν δειλός που είναι πίσω από ασυλία και να ζητά και εκλιπαρεί να μην αρθεί η ασυλία σας! Τρέμετε να βρεθείτε όπως ο κάθε απλός πολίτης ενώπιον της δικαιοσύνης για να κριθούν όσα λέτε και γράφετε! Αυτοαναγορεύεστε ο ίδιος ως δικαστής, κήνσορας! Λέτε τη μισή αλήθεια, που είναι χειρότερη και από το πιο μεγάλο ψέμα, χρησιμοποιεί χυδαίο λόγο λάσπη και απειλές», τόνισε και εξήγησε ότι έχει δικαιωθεί στα δικαστήρια.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα και εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση προς τον πρώην υπουργό τον ρώτησε γιατί δεν ζητά «αντρίκια την άρση της ασυλίας του».

«Αφού λέτε ότι θα με ξεφτιλίσετε στο δικαστήριο γιατί δεν την ζητάτε αντρίκεια σήμερα την άρση της ασυλίας!  Γιατί κρύβεστε δυο μέτρα άντρας πίσω από ασυλία σας; Τι φοβάστε; Ότι θα αποκαλυφθούν τα ψέματα και συκοφαντία σας! είχατε τη πιλάλα αντί να ασχοληθείτε με υπουργικά καθήκοντα το 19 να σερφάρετε στο διαδίκτυο κ να αναδημοσιεύετε ότι βρήκατε, στήνοντας τα δικά σας Πολακικά δικαστήρια, τις δικές σας γκιλοτίνες!», είπε ανεβάζοντας τους τόνους. Συνέχισε, δε, λέγοντας ότι ο Π. Πολάκης ανακηρύσσετε σε ιεροεξεταστή και τον κάλεσε να στέλνει τις απειλές του σε εκείνους που τις δέχονται. «Αν σας έχει μείνει ίχνος θάρρους ζητήστε την άρση ασυλίας για να κριθεί από τη δικαιοσύνη και ελάτε αν τολμάτε για να αποφασίσει η δικαιοσύνη ποιος είναι συκοφάντης και ποιος θα τιμωρηθεί για την άθλια συμπεριφορά του», τόνισε κλείνοντας.