ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Εκλογές τέλος τετραετίας, δεν έχω αποφασίσει ακόμη ημερομηνία

Η κυβέρνηση αυτή υπερηφανεύεται, πιστεύω δικαιολογημένα, ότι είναι συνεπής στις εξαγγελίες της και όποτε για οποιοδήποτε λόγο συναντάμε δυσκολίες και καθυστερήσεις, έχουμε το θάρρος αυτές να τις αναγνωρίζουμε και να επιδιώκουμε να τις διορθώνουμε» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σε εκπροσώπους των περιφερειακών μέσων, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ο πρωθυπουργός μίλησε για το αναπτυξιακό σχέδιο που ανακοινώθηκε για την Πάτρα, την Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα.

Όπως πρόσθεσε, «παρουσιάσαμε αναλυτικά το αναπτυξιακό μας όραμα, που είναι ένα συνεκτικό και κοστολογημένο σχέδιο στο οποίο συμπεριλαμβάνονται παραπάνω από 80 έργα, όπως μεγάλα έργα υποδομής με έντονο αναπτυξιακό πρόσημο, αλλά έχουν μία μεγάλη κοινωνική διάσταση». Συνολικά, όπως επεσήμανε, «συγκροτούν το σχέδιό μας για μία Πάτρα που αξίζει να είναι η δυτική πύλη της πατρίδας μας προς την Ευρώπη».

Επίσης, σημείωσε ότι «το σχέδιο το οποίο παρουσιάσαμε σήμερα είναι μελετημένο και κοστολογημένο, για αυτό και πιστεύω ότι αυτή την εμπιστοσύνη των πολιτών ως προς την αξιοπιστία μας τουλάχιστον, και δεν αναφέρομαι μόνο στους πολίτες που στηρίζουν την ΝΔ αλλά σε όλους, τους καλόπιστους πολίτες, το έχουμε κερδίσει».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «πιστεύω ακράδαντα πως τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια πολύ δυναμικής ανάπτυξης για την Δυτική Ελλάδα και ειδικά για την πόλη της Πάτρας, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους πολίτες οι οποίοι ζητούσαν εδώ και δεκαετίες ένα τέτοιο σχέδιο».