ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: «Φασιστικό αυτό που έκανε ο Πολάκης με τον Συνολάκη»

Φασιστική χαρακτήρισε την αδιανόητη κίνηση του Παύλου Πολάκη να αποκαλύψει, σε post στο Facebook, τη διεύθυνση του καθηγητή Συνολάκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε την Κυριακή (16.09.2018) στο πλαίσιο της παρουσίας του στη ΔΕΘ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκανε ο Παύλος Πολάκης γινόταν σε άλλες εποχές, όταν κάποιοι «σημείωναν» πόρτες.

«Ζήτησα από τον κ. Συνολάκη να ετοιμάσει μια αντικειμενική αποτύπωση του τι πήγε στραβά εκείνο το βράδυ (σ.σ. στη φωτιά στο Μάτι). Το έκανε, πιστεύω, με απόλυτη τεχνοκρατική επάρκεια. Δέχτηκε χυδαίες επιθέσεις από κυβερνητικά στελέχη προεξέχοντος του συνηθισμένου υπόπτου, του κ. Πολάκη, όχι για αυτά τα οποία είπε αλλά για το ποιος είναι. Και επειδή πολλή κουβέντα γίνεται, ακούω ότι είμαστε ακροδεξιοί, αυτό που έκανε ο κ. Πολάκης, να βγάλει στο διαδίκτυο τη διεύθυνση του κ. Συνολάκη, δεν είναι ακροδεξιό, είναι φασιστικό. Αυτά συνέβαιναν σε άλλες εποχές, όταν σημείωναν πόρτες κάποιοι για να θέλουν μετά να δώσουν το στίγμα για το ποιοι θέλουν να πάνε να τραμπουκίσουν την επόμενη μέρα», ήταν η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη.