ΕΚΛΟΓΕΣ 2023, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπογδάνος: «Και η Νίκη και οι Σπαρτιάτες αν μπουν στη Βουλή θα έχουν κοινοβουλευτική ομάδα kinder έκπληξη»

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είμαστε η έκπληξη της κάλπης στα δεξιά της ΝΔ», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή ο υποψήφιος βουλευτής με τον «Πατριωτικό Συνασπισμό» και πρόεδρος κόμματος «Πατρίδα», Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Αυτό το οποίο εμείς προτείνουμε και προσφέρουμε στον ψηφοφόρο θεωρώ ότι είναι πολύ πιο χρήσιμο, πολύ πιο ενωτικό, πολύ πιο ψύχραιμο, πολύ πιο θεσμικό από οτιδήποτε άλλο έχει να επιλέξει», διευκρίνισε ο ίδιος.

Ερωτηθείς ποιες είναι οι διαφορές του κόμματός του από τους Σπαρτιάτες καθώς και από το κόμμα της κ. Λατινοπούλου, ο κ. Μπογδάνος απάντησε: «Το κόμμα της κας Λατινοπούλου είναι ένα κόμμα μη ιδεολογικό οπότε δεν θέλω να αναφερθώ υπό την έννοια ότι δεν έχει στέρεες ιδεολογικές βάσεις ούτως ώστε κανείς να το αντιμετωπίσει ως κάτι που αξίζει να το εξετάσει σε επίπεδο θέσεων και αρχών».

«Όσον αφορά τους Σπαρτιάτες είμαστε δύο τελείως διαφορετικές περιπτώσεις κομμάτων. Οι Σπαρτιάτες είναι ένα κόμμα των δέκα ημερών το οποίο δημιουργήθηκε από υποψηφίους του Κασιδιάρη και ο Άρειος Πάγος θεώρησε ότι έπρεπε να του επιτρέψει να λάβει μέρος στη διαδικασία. Δεν νομίζω μπορώ να απευθυνθώ σε αυτούς τους ψηφοφόρους γιατί κινούνται σε μεγάλο βαθμό από μια προσωπική προσωπολατρία και ότι και να τους πει ο κ. Κασιδιάρης φοβάμαι ότι θα το κάνουν. Πιστεύω ότι θα έρθουν κάποιοι σε εμάς αλλά όχι ότι πρέπει να επικεντρώσω στο να μεταπείσω κάποιους οι οποίοι πρόκειται να ψηφίσουν Σπαρτιάτες», είπε χαρακτηριστικά.

«Θεωρώ ότι θα μας ψηφίσουν και αρκετοί οι οποίοι πλέον δεν φοβούνται ότι θα υπάρξει δεύτερη φορά Αριστερά. Καταλαβαίνουν ότι είναι δεδομένη η αυτοδυναμία της ΝΔ και ότι θέλουν να επιβραβεύσουν ένα κόμμα το οποίο είναι στο συντηρητικό φάσμα και εκφράζει με συνέπεια κάποια πράγματα διότι και οι υποψήφιοί του το έχουν αποδείξει και στον κοινωνικό και δημόσιο βίο και στη Βουλή. Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο αξίζει κανείς να μας ψηφίσει είναι γιατί εμείς κάναμε πράξη αυτόν τον ευαγγελισμό της ένωσης. Κάναμε τα εγώ μας στην άκρη, μπορέσαμε να συνεννοηθούμε ούτως ώστε να έχουμε μια κοινή συμπαράταξη», συμπλήρωσε.

«Και η Νίκη και οι Σπαρτιάτες αν μπουν στη Βουλή θα έχουν κοινοβουλευτική ομάδα kinder έκπληξη δηλαδή δεν ξέρει ο ψηφοφόρος ποιον θα βάλει στη Βουλή να τον εκπροσωπήσει. Για αυτό λέμε ψηφίστε εμάς που μας γνωρίζετε που έχουμε την πορεία μας και τα διαπιστευτήριά μας και ξέρετε και πως θα σταθούμε στη Βουλή και τι αντιπολίτευση θα κάνουμε», τόνισε ο κ. Μπογδάνος.