ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να τον έχει ο Θεός καλά τον Μητσοτάκη και να χαρίζει άφθονο γέλιο» η αιχμηρή δήλωση Τριανταφυλλίδη

«Εύχομαι να τους έχει καλά ο Θεός, να χαρίζουν άφθονο γέλιο στη Θεσσαλονίκη» τόνισε ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχολιάζοντας την επίσκεψη του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ.

Και συνέχισε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ,: «Πρώτα απ’ όλα με τις δηλώσεις περί καλής ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ, οι οποίες δικαιολογημένα προκάλεσαν τη σφοδρή αντίδραση των φίλων της ομάδας».

Τη δήλωση αυτή, είτε ως περιπαικτική, είτε ως αφελή, από αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν περιμένεις τέτοιου είδους ατοπήματα. Το δεύτερο, ο αρχηγός Κυριάκος να χαιρετά κούκλες σε βιτρίνες της Τσιμισκή, γιατί τις εξέλαβε ως ζωντανούς ανθρώπους ή το ακόμη χειρότερο, να τον ρωτά δημοσιογράφος στη συνέντευξη τύπου «όταν θα αναλάβετε τη διακυβέρνηση της χώρας, θα διατηρήσετε το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη;» και η απάντησή του «με ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία».

Τα λόγια περιττεύουν, οι σοβαρές ερμηνείες έχουν εξαντληθεί. Τι να πει κανείς; Να τον έχει ο Θεός καλά και βέβαια να είναι μακριά από τη Θεσσαλονίκη γιατί με το που πάτησε το πόδι του στην πόλη, είχαμε την προσάραξη ενός πλοίου στο Θερμαϊκό».

Όπως υπογράμμισε ο Αλ. Τριανταφυλλίδης: «Η χώρα χρειάζεται μία κεντροδεξιά ευρωπαϊκή παράταξη της σχολής του Καραμανλισμού, της σχολής του μέτρου και της μετριοπάθειας. Μιλώ στη Θεσσαλονίκη, μιλώ και για ανθρώπους που παρόλο που μας χωρίζει η ιδεολογική και πολιτική αντιπαράθεση, νιώθουν ότι η σχολή του Καραμανλισμού ηττάται αυτή τη στιγμή με την παρουσία του κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ».