ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Αποκαλύπτεται το παρακράτος Παπαγγελόπουλου

Για αποκαλύψεις λειτουργίας παρακράτους στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης με αιχμή τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, μιλά η ΝΔ, σχολιάζοντας όσα είπε ο τ. Οικονομικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου στην προανακριτική για Novartis.

«Ένας ακόμα κορυφαίος εισαγγελικός λειτουργός, ο τέως Οικονομικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου, έρχεται να προστεθεί σε εκείνους που κατήγγειλαν τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για σκοτεινές μεθοδεύσεις κατά πολιτικών αντιπάλων της τότε κυβέρνησης αλλά κι επιχειρηματιών και δημοσιογράφων» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «»Την εξουσία που έχω σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν την είχα ποτέ στη ζωή μου» δήλωνε σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, ο Δ. Παπαγγελόπουλος. Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες που κατέθεσε ο κ. Αθανασίου (μετά τις καταθέσεις Ράικου και Αγγελή) παραπέμπουν στη λειτουργία ενός παρακράτους στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης που θυμίζει σκοτεινά καθεστώτα κι όχι ευρωπαϊκό κράτος δικαίου».

Μάλιστα, η ΝΔ τονίζει ότι στο παρακράτος «φέρονται ως πρωταγωνιστής ο κ. Παπαγγελόπουλος και ενορχηστρωτής ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αντιμετώπιση αυτού του παρακράτους δεν είναι κομματική υπόθεση. Είναι ζήτημα δημοκρατίας».