ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γιώργος Φλωρίδης επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ και τίθεται επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

 

Η είδηση έγινε γνωστή από τον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος είπε για τον κ. Φλωρίδη πως «πιστεύει σταθερά και έμπρακτα στα προτάγματα  της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας για ένα σύγχρονο, κανονικό, κράτος στην υπηρεσία του πολίτη και της ανάπτυξης, για μια Ελλάδα ξανά ισχυρή και ανταγωνιστική μέσα στην Ευρώπη».

«Έχει μακρά διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ , πάντα σε στενή επαφή  με τη κοινωνική βάση της παράταξης και είχε το δημοκρατικό και παραταξιακό ήθος να παραιτηθεί και να παραδώσει τη βουλευτική έδρα του όταν διαφώνησε με τις καταστάσεις που είχαν διαμορφωθεί πριν τον ανασχηματισμό του Ιουνίου 2011», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι μέσα σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες προεκλογικές συνθήκες ο Γιώργος Φλωρίδης μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην προβολή των μηνυμάτων του κόμματος.

«Στο να μας ακούσουν οι πολίτες και να γίνει αντιληπτός ο εγγυητικός ρόλος που μόνο το ΠΑΣΟΚ ,η δημοκρατική παράταξη μπορεί να παίξει γιατί κρατάει ψηλά την ευθύνη», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, «ανάλογης ποιότητας είναι το σύνολο του ψηφοδελτίου Επικρατείας, όλες οι θέσεις του οποίου, ως θέσεις τιμής και μάχης, είναι ισότιμες».