ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Σκουρλέτης: Σχεδιασμένη επίθεση της κυβέρνησης στην Αριστερά με την άθλια θεωρία των «δύο άκρων»

Την εκτίμησή του ότι η κυβέρνηση της ΝΔ επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στην Αριστερά γενικότερα, επιστρατεύοντας την άθλια θεωρία των «δύο άκρων», βάσει ενός συγκεκριμένου σχεδιασμού ο οποίος προϋπήρξε της καταδικαστικής απόφασης για τη Χρυσή Αυγή, διατύπωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας σήμερα, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Απαντώντας σε σχόλιο περί καθυστέρησης της δίκης της Χρυσής Αυγής στα χρόνια της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, θύμισε ότι όταν ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε καν αίθουσα για τη διεξαγωγή της δίκης, ενώ δεν έγινε δεκτή η πρόταση της τότε κυβέρνησης να εξαιρεθούν οι δικηγόροι της υπόθεσης από την απεργία των νομικών, που διήρκεσε έξι μήνες.

Αναφερόμενος στα όσα είπε ο Σταύρος Κοντονής, ο Πάνος Σκουρλέτης σχολίασε ότι, όπως φάνηκε και από το σύνολο του νομικού κόσμου, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Πρόσθεσε ότι τα πολιτικά δικαιώματα είναι θέματα εκλογικής νομοθεσίας, την οποία η ΝΔ είχε τη δυνατότητα να την αλλάξει εδώ και 14 μήνες.

Σε σχέση με τη δημοσκοπική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τόνισε ότι «βρισκόμαστε σε μια μεταβατική φάση και πολύ σύντομα θα φανεί ποια είναι η δυναμική των πραγμάτων», εκτιμώντας ότι γι’ αυτό ακριβώς η κυβέρνηση του επιτίθεται με αυτό τον τρόπο.