ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Γερουλάνος: Κοντά στην ανακοίνωση υποψηφιότητας για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Ο Παύλος Γερουλάνος είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Καθώς την Παρασκευή λήγει η προθεσμία κατάθεσης των υπογραφών για τις υποψηφιότητες, μετά την απόσυρση της Φώφης Γεννηματά για λόγους υγείας από τη διεκδίκηση της ηγεσίας, οι λοιποί υποψήφιοι έχουν τονίσει ότι θα είναι επιεικείς στην τήρηση του καταστατικού.

Πληροφορίες ήθελαν τον Παύλο Γερουλάνο να έχει στείλει αίτημα στην ΕΔΕΚΑΠ με την οποία ζητούσε παράταση στην προθεσμία συλλογής υπογραφών.

Υποψηφιότητα από τον Βασίλη Κεγκέρογλου
Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία.
Ο κ. Κεγκέρογλου ζήτησε την παράταση της προθεσμίας που λήγει την Παρασκευή, προκειμένου να μπορέσει να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες 5.000 υπογραφές.

Η επιστολή του Βασίλη Κεγκέρογλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΚΙΝΑΛ:
«Αθήνα, 14-10-21

Προς: ΕΔΕΚΑΠ

Πρόεδρο σ. Θεόδωρο Καπετανάκη

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ.Ο. ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος.

Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας -τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/202- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές.

Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς,
Βασίλης Κεγκέρογλου»