Απάντηση στις αιχμές της Μαρίας Καρυστιανού για τον ΣΥΡΙΖΑ και το τρίτο μνημόνιο δίνει μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης, υποστηρίζοντας ότι τα δύο πρώτα μνημόνια είχαν πολύ μεγαλύτερο οικονομικό κόστος για τον λαό.
Ο Παύλος Πολάκης υποστηρίζει πως το τρίτο μνημόνιο είχε κόστος εννέα δισεκατομμύρια ευρώ, από τα οποία τα τρία δισεκατομμύρια επιστράφηκαν μέσω επιδόματος αλληλεγγύης, ενώ τα δύο πρώτα είχαν κόστος 65 δισεκατομμύρια ευρώ και γι’ αυτά, όπως λέει, η Μαρία Καρυστιανού δεν είπε κουβέντα.
Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης ζητά από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλα Φαραντούρη να ξεκαθαρίσει τη θέση του αναφορικά με τις φήμες που τον συνδέουν με το υπό διαμόρφωση κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού, καλώντας τον να πάρει θέση, είτε απορρίπτοντας τα σενάρια είτε παραιτούμενος από τη θέση του ευρωβουλευτή.
Δείτε την ανάρτηση


