ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολυτεχνείο: Αντιδράσεις για την παρουσία Μπογδάνου δίπλα σε αστυνομικούς

Έξω από το Πολυτεχνείο, στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Πατησίων, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο βουλευτής Α’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είχε ζητήσει πριν από λίγες εβδομάδες την απαγόρευση του εορτασμού για την επέτειο του Πολυτεχνείου, συνομίλησε με αξιωματικούς της αστυνομίας.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, δημοσιοποίησε στα social και φωτογραφίες από την παρουσία του δίπλα στους αστυνομικούς. «Φέτος στο κέντρο της Αθήνας θα προστατευθούν η τάξη, η δημόσια και ιδιωτική περιουσία, αλλά πρωτίστως η δημόσια υγεία και η ανθρώπινη ζωή. Καμία παραχώρηση σε επίδοξους δολοφόνους με αριστερές ιδεοληψίες. Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση και η πρωτεύουσά της κοινοβουλευτική εκπροσώπηση» έγραψε ο βουλευτής στο Facebook.

 

Αντιδράσεις για την παρουσία Μπογδάνου δίπλα σε αστυνομικούς
Η παρουσία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου δίπλα στους αστυνομικούς στο Πολυτεχνείο προκάλεσε αντιδράσεις.
Χρηστίδης: Εικόνα ντροπής για τη ΝΔ η παρουσία Κ. Μπογδάνου στο Πολυτεχνείο
To Kίνημα Αλλαγής διαμαρτύρεται έντονα για τη παρουσία του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο Πολυτεχνείο κατά την επιχείρηση της ΕΛΑΣ. Ο εκπρόσωπος του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης, μίλησε για εικόνα ντροπής. «Η παρουσία του βουλευτή κ. Μπογδάνου ως εμψυχωτή της αστυνομίας έξω από το Πολυτεχνείο, αποτελεί εικόνα ντροπής για τη ΝΔ», ανέφερε ο κ. Χρηστίδης.

Καραγιάννη: «Μόνη έγνοια των βουλευτών της ΝΔ να φωτογραφηθούν με τα ΜΑΤ»

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνιας Καραγιάννη, η οποία με ανάρτησή στο Facebook σημείωσε: «Η Κυβέρνηση έχει εναποθέσει τις ελπίδες της για αντιπερισπασμό από το χάος που έχει δημιουργήσει στο ΕΣΥ, σε προβοκάτσια στην επέτειο του Πολυτεχνείου».

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

O βουλευτής της ΝΔ απάντησε με ανάρτησή του στο Twitter: