ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόπη Τσαπανίδου: Είπα στον Τσίπρα αν θεωρεί ότι έχω ευθύνη, να φύγω

Απαντήσεις για την έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών ότι υπέβαλε την παραίτηση της από το πόστο της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η Πόπη Τσαπανίδου.

Ο Νίκος Στραβελάκης, μετέφερε τα όσα του είπε η Πόπη Τσαπανίδου περί παραίτησής της, στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Realfm 97,8. Σύμφωνα με τον Νίκο Στραβελάκη, η Πόπη Τσαπανίδου δήλωσε έκπληκτη για τα όσα γράφονται, καθώς έπραξε το αυτονόητο, δηλαδή ό,τι θα έκανε ο καθένας ύστερα από μία ήττα με 21 μονάδες.

«Συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα. Και του είπε: Αν θεωρείς ότι εγώ έχω την ευθύνη, πες μου να φύγω. Δεν υπάρχει λοιπόν παραίτηση, δηλαδή γραπτή παραίτηση: ‘’Πρόεδρε φεύγω’’. Έγινε μία συζήτηση, όπως λέει η κυρία Τσαπανίδου. Όπως έκανε ο Αλέξης Τσίπρας με πολλά από τα στελέχη ενόψει της σημερινής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής», ανέφερε ο Νίκος Στραβελάκης.

Και συνέχισε: « Η Πόπη Τσαπανίδου είπε από ευθιξία: Αν θεωρείς ότι είναι δική μου ευθύνη, εγώ να φύγω. Η απάντηση είναι: Μείνε. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι δέχεται πολύ έντονες εισηγήσεις ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει από μερικό έως ολικό λίφτινγκ στο επικοινωνιακό επιτελείο. Θα το δούμε άμεσα».