Κορωνοϊός, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρώην βουλευτής ζητά από υπουργούς υπεύθυνη δήλωση για τη χρήση μάσκας: «Υπέγραψε εδώ Βασίλη Κικίλια»!

Να υπογράψουν… υπεύθυνη δήλωση ότι η χρήση μάσκας δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία ζητάει από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και την υπουργό παιδείας Νίκη Κεραμέως, η Ραχήλ Μακρή.


Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, αντιδρώντας στα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την προστασία από τον κορωνοϊό, ζητά από τους δύο υπουργούς να δηλώσουν, με υπεύθυνη δήλωση, ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη για οποιαδήποτε «βλάβη υποστώ εγώ και τα παιδιά μου από τη χρήση μάσκας».
«Ο κύριος Κικίλιας και η κυρία Κεραμέως θα υπογράψουν την παρακάτω δήλωση βεβαίωση.
Θα ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ τους Έλληνες πολίτες ότι η χρήση μάσκας ΔΕΝ ενέχει κινδύνους για την υγεία των πολιτών και ΔΕΝ έχει επιπτώσεις σ’ αυτήν.
Θα ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ την πλήρη και αποκλειστική ΑΣΤΙΚΗ και ΠΟΙΝΙΚΗ ευθύνη για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βλάβη υποστώ εγώ και τα παιδιά μου από τη χρήση μάσκας.
Την ίδια βεβαίωση-δήλωση που ετοίμασε ο δικηγόρος κύριος Αντωνιάδης θα έχω μαζί μου για να υπογράψει οποιοσδήποτε επιχειρήσει να υποχρεώσει εμένα και τους γιους μου, να φορέσουμε τη μάσκα.
Οποιοσδήποτε επιχειρήσει να εφαρμόσει τις Κ.Υ.Α. που έχεις και εσύ υπογράψει, ως ο πλέον ΑΡΜΟΔΙΟΣ υπουργός, οι οποίες σε τίποτα δεν διαφέρουν, σε επίπεδο επικινδυνότητας και παραλογισμού. από μία Κ.Υ.Α. η οποία θα μας υποχρέωνε να εισπνέουμε το καυσαέριο από τις εξατμίσεις τον αυτοκινήτων.
Όταν υπογράψεις τη βεβαίωση-δήλωση, εγώ πρώτη θα φορέσω την άλλη στιγμή τη μάσκα.
Υπόγραψε τη βεβαίωση – δήλωση !!».