ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σύσσωμο το ΚΙΝΑΛ ψήφισε υπέρ της παραπομπής του Παπαγγελόπουλου»

Τέλος στις φήμες που τον θέλουν να μην ψηφίζει θετικά στην ψηφοφορία για την προανακριτική για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο βάζει ο Γιώργος Καμίνης, μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε και στο οποίο φέρεται να χειροκροτεί τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, κατά την ομιλία του στη Βουλή.

Η σχετική χειρονομία πυροδότησε έντονη αναστάτωση στο ΚΙΝΑΛ, με τον κ. Καμίνη να εγκαλείται ότι χειροκρότησε κάποιον που ελέγχεται για τον ρόλο του στη σκευωρία της Novartis, εξαιτίας της οποίας βίωσε ταλαιπωρία το Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Γιώργος Κουτρουμάνης, ενώ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Σύσσωμη η ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής ψήφισε υπέρ της παραπομπής του κ. Παπαγγελόπουλο», σημειώνει ο Γιώργος Καμίνης, που κατηγόρησε τόσο την κυβέρνηση όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με ευθύνη τους, η χθεσινή διαδικασία εξελίχθηκε σε κωμωδία.

«Ο μισός θίασος κρύφτηκε στην κουίντα ο άλλος μισός, με προεξάρχοντα τον κ. Παπαγγελόπουλο, θεώρησε σκόπιμο να διανθίσει τη διαδικασία με σχόλια για τα φυσικά προσόντα του Ρασπούτιν. Αυτή είναι η σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζουν ένα τεράστιο πολιτικό και ηθικό σκάνδαλο που έχει βλάψει τον ελληνικό λαό και έχει σπιλώσει με αναίσχυντο τρόπο μέλη της παράταξης μας», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Καμίνη, «η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να μας κάνει να ξεχάσουμε το παρελθόν του κ. Παπαγγελόπουλου, είναι καταγέλαστη. Ο ίδιος άλλωστε αναφέρθηκε εκτενώς χτες σε εξυπηρετήσεις που έχει κάνει κατά κόρον στο παρελθόν που φθάνουν μέχρι την υπόθεση της Mayo. Δυστυχώς εκτός από τον Ρασπούτιν, έχουμε και επίδοξους γαλάζιους Μυνχάουζεν στην υπόθεση Νοβάρτις».