ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέρτσος κατά ΣΥΡΙΖΑ για οικονομικό πρόγραμμα: Αναπαράγουν το οικονομικό μοντέλο που χρεοκόπησε

«Το μαύρο δεν ταιριάζει στην Ελλάδα αλλά ταιριάζει δυστυχώς ακόμη στον ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άκης Σκέρτσος, σχολιάζοντας την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαλάνδρι.

Ο Άκης Σκέρτσος τόνισε σε δήλωσή του πως «στη σημερινή παρουσίαση του »νέου» παλιού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, η στροφή του κ. Τσίπρα σε έναν πιο θετικό και λιγότερο τοξικό λόγο κράτησε μετά βίας 5 έως 7 λεπτά. Αμέσως μετά επέστρεψε στον παλιό γνώριμο εαυτό του, που βλέπει μονίμως όπου κι αν γυρίσει το βλέμμα του μια μαύρη Ελλάδα σε όλο και μεγαλύτερη »απόκλιση από την Ευρώπη»».

«Το ότι διαφωνεί μαζί του το 53% των ψηφοφόρων που είτε ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία είτε εγκατέλειψαν το κόμμα του δεν μοιάζει να τον απασχολεί καθόλου», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

«Επαναλανσάροντας, σήμερα, το παλιό τους πρόγραμμα με τις ίδιες παλιές ιδέες που καταδικάστηκαν στην κάλπη με τη μορφή ενός συνοπτικού επικοινωνιακού φυλλαδίου, απέδειξαν ότι κάνουν μόνο αλλαγές βιτρίνας και όχι ουσίας».

«Μάλιστα, στη βιασύνη τους ξέχασαν να συμπεριλάβουν δύο από τα τρία βασικά και μόνιμα ζητούμενα κάθε διακυβέρνησης: τη δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας με προσέλκυση περισσότερων και καλύτερων ιδιωτικών επενδύσεων και την ασφάλεια στα σύνορα και τις πόλεις μας με δίκαιη αλλά αυστηρή διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος. Προφανώς, δεν τους απασχολούν ως θέματα και έτσι ίσως εξηγείται γιατί δεν λένε τίποτα για αυτά στις 9 ενότητες του »νέου» παλιού τους προγράμματος», τόνισε ο κ. Σκέρτσος.

«Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι ιδέες του και όχι η επικοινωνία τους. Διότι, τελικά, αναπαράγουν το αναχρονιστικό οικονομικό μοντέλο που χρεοκόπησε την περασμένη δεκαετία χωρίς να λένε τίποτα για την Ελλάδα του 2030 που οραματιζόμαστε και αξίζουμε. Μια περήφανη, ευρωπαϊκή χώρα, πιο παραγωγική, με υψηλότερα εισοδήματα, πιο πράσινη, ψηφιακή, κοινωνική και ισχυρή» ανέφερε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άκης Σκέρτσος.