ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: Ο Τζουμάκας δεν είναι εκτός ΣΥΡΙΖΑ – O Κασελάκης δεν ξέρει το καταστατικό

«Ο κύριος Κασσελάκης, αντί να είναι ενωτικός, εγκαλεί στελέχη που έφεραν τη νίκη στην Αριστερά», επισήμανε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Ο Στέφανος Τζουμάκας δεν έχει τεθεί εκτός κόμματος, είναι θέμα καταστατικού, το οποίο ο κύριος Κασσελάκης δεν ξέρει. Πρέπει να αποφασίσει η επιτροπή δεοντολογίας. Απαιτείται πολιτική συνεννόηση και όχι, “σταλινικές” απόψεις», σημείωσε μεταξύ άλλων για την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο μεταξύ, μιλώντας στο OPEN, ο τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης ανέφερε πως οι διαδικασίες τηρούνται και αυτό θα συνεχιστεί.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ περνά από μία φουρτούνα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα», υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στην παραπομπή Τζουμάκα στην επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Οι διαδικασίες τηρούνται και θα συνεχισθεί αυτό. Πρέπει να βρεθεί μία άκρη, να ξεκαθαρίσει το πεδίο. Δεν περισσεύει κανείς, επαναλαμβάνω και δεν έχουμε καιρό για χάσιμο με ανούσιες αντιπαραθέσεις».

»Κανέναν δεν ενδιαφέρει πόσο “τρώγονται” μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα τούς πρότεινα να συνεργασθούν. Δεν υπάρχουν ελίτ μέσα στο κόμμα, συμφωνώ με την κυρία Αυγέρη», τόνισε.