ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη δημοσιότητα το Πόθεν Έσχες του υφυπουργού πλέον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Χρέη υφυπουργού Πολιτισμού της Κύπρου εκτελεί πλέον ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και την Τετάρτη δόθηκε στη δημοσιότητα το Πόθεν Έσχες του δημοφιλούς καλλιτέχνη με εκείνον να δηλώνει δημόσια τα περιουσιακά του στοιχεία.

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δηλώνει στο Πόθεν Έσχες του ότι είναι κάτοχος διαμερίσματος στην Αγία Παρασκευή, μονοκατοικίας στη Γλυφάδα, μονοκατοικίας στην Πάρο, μίας οικίας στην Αγλαντζιά, ενός διαμερίσματος στην Αγλαντζιάς, ενός χωραφιού στο Παραλίμνι και τρία χωράφια με αποπεράτωση σε κατοικία στο Παραλίμνι.

Επίσης, όπως αναφέρει το sigmalive.com, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διατηρεί τραπεζικό λογαριασμό στην Ελληνική Τράπεζα με ποσό των 1,572 ευρώ, στην Τράπεζα Πειραιώς για το ποσό των 38,989 ευρώ, στην Eurobank για το ποσό των 4,092 ευρώ, στην Τράπεζα Κύπρου για το ποσό των 169,407 ευρώ και σε τράπεζα του Λουξεμβούργου για το ποσό των 210.497 χιλιάδων ευρώ.

Παράλληλα, στο Πόθεν Έσχες του έχει δηλώσει ότι είναι και ιδιοκτήτης ενός οχήματος τύπου SUV αξίας 20 χιλιάδων ευρώ και έχει μετοχές σε 7 επιχειρήσεις.