ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο…στοίχημα και η γραβάτα του Τσίπρα και του Βαρουφάκη! 1 προς 6 η…απόδοση αν o πρωθυπουργός βάλει γραβάτα μέσα το 2015!

Αυτό θα ισχύσει για όλο το 2015; 

Γα τους λάτρεις του διαδικτυακού στοιχήματος η ερώτηση αυτή αποτελεί ακόμα μια πρόκληση, καθώς εταιρεία τους δίνει τη δυνατότητα να εξαπλασιάσουν τα χρήματα, που θα ποντάρουν στην περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας φορέσει γραβάτα μέσα στο 2015!

Αφουγκραζόμενοι ότι κάθε φορά βρίσκεται στην επικαιρότητα οι υπεύθυνοι ενέταξαν στο κουπόνι το ειδικό στοίχημα «Θα φορέσει γραβάτα ο Αλέξης Τσίπρας μέσα στο 2015;».

Αν ο πρωθυπουργός δεν αλλάξει ενδυματολογικές προτιμήσεις, το κέρδος για όποιον ποντάρει τα χρήματά του είναι εξαιρετικά μικρό, με την απόδοση να είναι μόλις 1,09 δηλαδή το  1 ευρώ δίνει κέρδος 9 λεπτά. Αντίθετα αν ο πρωθυπουργός φορέσει γραβάτα εντός του έτους, η απόδοση εκτοξεύεται στο 6,17 δηλαδή σε ποντάρισμα 1 ευρώ, επιστρέφονται 6,17 ευρώ.

Προχωρώντας ακόμη μακρύτερα υπάρχει και ένα συγκριτικό ειδικό στοίχημα μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, για το «Ποιος θα φορέσει γραβάτα τις περισσότερες φορές μέσα στο 2015».

Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις σε περίπτωση 1, 2 ή … Χ