ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης είπε ότι θα καταργηθεί η 13η σύνταξη

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη συνέντευξη τουΚυριάκου Μητσοτάκη στο STAR και τη Μάρα Ζαχαρέα.

Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι θα κόψει τη 13η σύνταξη: «Σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης υποτίμησε, για άλλη μια φορά, τη νοημοσύνη των πολιτών. Κρυπτόμενος πίσω από την αστεία δικαιολογία περί αφορολόγητου, μας είπε, όσο πιο σαφώς μπορεί, ότι θα κόψει την 13η σύνταξη, στην περίπτωση που θα πάρει την εξουσία. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει επανειλημμένως δεσμευθεί ότι το αφορολόγητο δεν πρόκειται να καταργηθεί, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

«Ταυτόχρονα, σε ένα κρεσέντο νεοφιλελευθερισμού, επανέλαβε τα σχέδιά του για ένα ασφαλιστικό Πινοσέτ, και υποσχέθηκε ξανά την παράδοση της Δημόσιας Υγείας σε ιδιωτικά συμφέροντα και κλινικάρχες. Οι πολίτες έζησαν την κατάρρευση και την κρίση που έφερε η ΝΔ,. Αντιλαμβάνονται για ποιων τα συμφέροντα εργάζεται ο κ. Μητσοτάκης. Καταλαβαίνουν ότι το πρόγραμμά του είναι ένα μνημόνιο που θα το ζήλευε και το ΔΝΤ. Δεν θα του κάνουν τη χάρη».