ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα θερμά συγχαρητήρια της Νίκης Κεραμέως στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Με αφορμή την ανακοίνωση των Βάσεων 2019, που «έκρυβαν» εκπλήξεις και σημαντικές ανατροπές, η κυρία Κεραμέως δήλωσε:

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Θερμά συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς και στις οικογένειές σας που σας στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή. Τα φοιτητικά χρόνια είναι χρόνια εμπειριών. Χρόνια απόκτησης γνώσεων, δεξιοτήτων, πλούσιων παραστάσεων. Σας εύχομαι να ζήσετε αυτά τα χρόνια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
Κεραμέως: Ευκαιρία και για όσους δεν τα καταφέρατε στις Πανελλαδικές

Η Νίκη Κεραμέως στη συνέχεια απευθύνθηκε και προς «όλους εκείνους οι οποίοι δεν πέτυχαν τον στόχο τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις», οι οποίοι υπολογίζονται στο 23% των υποψηφίων.

«Σας ενθαρρύνω να δείτε αυτή τη στιγμή ως ευκαιρία, ως πρόκληση για την επόμενη επιτυχία σας. Με εργατικότητα, φιλοδοξία και πείσμα, είμαι σίγουρη ότι θα εκπληρώσετε τον επόμενο στόχο που θα θέσετε στον εαυτό σας» προσέθεσε η υπουργός Παιδείας, ενώ το μήνυμά της για τις Πανελλαδικές καταλήγει ως εξής:

«Η Κυβέρνηση είναι κοντά και σε όλους εκείνους οι οποίοι θα συνεχίσουν στην κατεύθυνση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Στόχος μας είναι μια Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες και εξασφαλίζει τα μέσα σε όσους επιθυμούν τη γνώση και την προκοπή και προσπαθούν για ένα καλύτερο μέλλον».