ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ταραντίλης: Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ για οποιοδήποτε πρόβλημα φταίει ο Μητσοτάκης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης άσκησε έντονη κριτική στον τρόπο που ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολιτεύεται με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει όσον αφορά την διαθεσιμότητα των δόσεων των εμβολίων.

Επίθεση προς την αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε σήμερα με δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης με αφορμή την διαθεσιμότητα των δόσεων των εμβολίων.

Πορεία διαμαρτυρίας φοιτητών κατά της προωθούμενης απο την κυβέρνηση δημιουργίας πανεπιστημιακής αστυνομίας στα πανεπιστήμια.
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : SOOC / NICK PALEOLOGOS
«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την απαγόρευση συναθροίσεων
Όπως σημειώνει πρόκειται ένα λυπηρό γεγονός το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολιτεύεται «τα ίδια τα γεγονότα και προκαλεί την κοινή λογική». Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ταραντίλης τονίζει ότι σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση «για οποιοδήποτε πρόβλημα φταίει ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρει πως αρχικά ο πρωθυπουργός έφταιγε για τις επιπτώσεις της πανδημίας, στη συνέχεια για της οικονομικές συνέπειες της πανευρωπαϊκής ύφεσης.Καταληκτικά, ο κ. Ταραντίλης σημειώνει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση μπορεί «να ζει στον δικό της κόσμο» ωστόσο «δεν έχει το δικαίωμα να αγνοεί τί συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο, και μπορεί να έχει τη δική του θέση, όχι, όμως και τη δική του πραγματικότητα».

sputniknews.gr