ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος σε αστυνομικούς ΜΑΤ: «Όλοι οφείλουν να σέβονται τον ρόλο σας»

Τους αστυνομικούς των ΥΑΤ και ΥΜΕΤ επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττική.

«Είστε τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας και όλοι οφείλουν να σέβονται τον ρόλο σας», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός ευχήθηκε στους άνδρες και στις γυναίκες που υπηρετούν στην ΥΑΤ και στην YMET καλές γιορτές και τους συνεχάρη «για τον επαγγελματισμό, τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που επέδειξαν στην άσκηση των καθηκόντων τους», αλλά δεν παρέλειψε να καλέσει όσους είναι ανεμβολίαστοι κατά της Covid-19 να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους.

«Υπηρετείτε σε μια κρίσιμη μονάδα με καθοριστικό ρόλο σε ειδικές δράσεις προστασίας του κράτους και της Δημοκρατίας μας. Η συμβολή σας στη διατήρηση της τάξης και στην τήρηση των νόμων είναι καθοριστική. Είστε τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας και όλοι οφείλουν να σέβονται τον ρόλο σας» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Στη συνέχεια, ο κ. Θεοδωρικάκος είχε εκτενή συζήτηση για θέματα που απασχολούν τις δύο αυτές μονάδες της Αστυνομίας, άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για τα Χριστούγεννα