ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη… γιορτή των ερωτευμένων διάλεξε ο Μητσοτάκης να απαντήσει σε Τσίπρα και Κουτσούμπα

Αίτημα για τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης της Ολομέλειας για τα εργασιακά την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου αναμένεται να καταθέσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με αφορμή τις επίκαιρες ερωτήσεις που έχουν καταθέσει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας και ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο κ. Μητσοτάκης προτίθεται να καταθέσει αίτημα προς τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, για τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης της Ολομέλειας για τα παραπάνω θέματα, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του πρωθυπουργού αναφέρει:

Με δεδομένο ότι έχουν κατατεθεί δύο Επίκαιρες Ερωτήσεις προς τον Πρωθυπουργό για τα εργασιακά ζητήματα, από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα αντίστοιχα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταθέσει αίτημα προς τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, για τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης της Ολομέλειας για τα παραπάνω θέματα, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020.