ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μικρολίμανο- Ποιοι ήταν καλεσμένοι(φωτο)

Η πειραιώτικη "δεξαμενή" της Νέας Δημοκρατίας έχει μπει δυναμικά στον ρυθμό των εσωκομματικών εκλογών, καθώς και οι τέσσερις υποψήφιοι για την αρχηγία του κόμματος (Γεωργιάδης, Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας) έχουν στήριξη από πολύ κόσμο στο Μεγάλο Λιμάνι.

Προ ημερών, προέκυψε μια μικρή κόντρα μεταξύ τους, αυτή τη φορά ποιός θα έχει την προτεραιότητα να προγραμματίσει το πέρασμά του από τον Πειραιά. 

Απ' ότι φαίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευκαίρισε να επισκεφτεί τους Πειραιώτες φίλους του το βράδυ της Κυριακής (25/10), όπου γευμάτισαν όλοι μαζί στην ψαροταβέρνα "Ζορμπάς" στο Μικρολίμανο.

KYRIAKOS 3

Εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε τις δικές του βάσεις για το μέλλον της παράταξης και μίλησε για το τί ακριβώς θέλει να αλλάξει στη χώρα, "αλλάζοντας πρώτα όμως το εσωτερικό της Ν.Δ.".

KYRIAKOS 2

Στο πλευρό του βρέθηκαν αρκετά στελέχη, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην περιφέρεια Α΄ Πειραιώς και Νήσων, Γιάννης Βουτσινάς (συνεργάτης του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου) και ο πρώην πρόεδρος της Οργάνωσης Πειραιά της Ν.Δ. και νυν Δημοτικός Σύμβουλος με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο (διετέλεσε επίσης Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης και με τον Πέτρο Μαντούβαλο, έχοντας τότε τη στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ.) Γιάννης Μαστρονικόλας.

KYRIAKOS 4

πηγή: peiraiasnews.gr/