ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρολάρισμα Παπανδρέου σε Τσίπρα: Εάν ήταν εδώ ο Ολαντ θα κάναμε ένα πάνελ Ολαντρέου, Αλέξη

Την άποψη ότι πρέπει να γίνουν συνεργασίες ανάλογες με της Γαλλίας εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας σε πάνελ της εκδήλωσης που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Τσίπρα. Ο κ. Παπανδρέου έσπευσε να ευχηθεί «καλή επιτυχία» στον Σοσιαλιστή, πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος αποφάσισε να κατεβεί υποψήφιος με το Νέο Μέτωπο της Αριστεράς στις βουλευτικές εκλογές, αφότου ο διάδοχός του, Εμανουέλ Μακρόν, προκήρυξε πρόωρες εκλογές.
«Το προοδευτικό μέτωπο που δημιουργήθηκε στη Γαλλία απέναντι στο φασισμό, απέναντι στην ανάδυση του συντηρητισμού, νομίζω ότι είναι παράδειγμα» ανέφερε χαρακτηριστικά, θέλοντας να δώσει και ένα στίγμα για όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στο χώρο της Κεντροαριστερας στην Ελλάδα.

Λίγο μετά δεν παρέλειψε να τρολάρει τον Αλέξη Τσίπρα καθώς φαίνεται ότι δεν έχει ξεχάσει τα χρόνια των μνημονίων και συγκεκριμένα την περίοδο όπου ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιούσε υποτιμητικές εκφράσεις όταν αναφερόταν στον ίδιο και τον Φρανσού Ολάντ αποκαλώντας τον «Ολαντρέου».

«Αν ήταν εδώ ο Ολάντ, θα κάναμε ένα πάνελ Ολαντρέου, Αλέξη» είπε χαμογελώντας ο κ. Παπανδρέου με τον κ. Τσίπρα να σηκώνει τον αντίχειρα χαμογελώντας και αυτός με τη σειρά του.