ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσακαλώτος… εφόλης της ύλης! ΣΥΡΙΖΑ, πετρέλαιο και… Σκάρλετ Γιόχανσον!

O πρώην υπουργός Οικονομικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», παραδέχθηκε ότι όταν το κόμμα του ανέλαβε την εξουσία δεν είχε την απαραίτητη εμπειρία.

Συνεχίζοντας την αυτοκριτική του, αποδέχθηκε ότι πολλά πράγματα θα μπορούσαν να είχα γίνει καλύτερα, αλλά ο κύριος λόγος που οι πολίτες «γύρισαν την πλάτη» στον ΣΥΡΙΖΑ, οφείλεται στο γεγονός ότι το κόμμα του κυβέρνησε τα 3 από τα 4 χρόνια μέσα στο τρίτο μνημόνιο και οι πολίτες έχουν δικαιολογημένα παράπονα.

Υπεραμυνόμενος του  Ειδικού  Φόρου Κατανάλωσης είπε ότι ο ΕΦΚ είναι σημαντικός για την πάταξη του λαθρεμπορίου στα καύσιμα και συμπλήρωσε ότι το ακριβό πετρέλαιο θέρμανσης βοηθάει και στη μείωση της χρήσης του, συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

Στη συνέντευξη του έκανε αναφορά στην αγαπημένη του Αμερικανίδα ηθοποιό, μοντέλο και τραγουδίστρια, Σκάρλετ Γιόχανσον.

Δείτε τι απάντησε σε ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη αν είναι πιο ήρεμος τώρα που δεν έχει την ευθύνη του υπουργείου Οικονομικών και πως τώρα θα έχει χρόνο για να δει την Σκάρλετ Γιόχανσον.