ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας από Ν. Σμύρνη: «Τα παραμύθια θα τελειώσουν στις 21 Μαΐου»

Επίσκεψη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης πραγματοποίησε, το πρωί του Σαββάτου (08/04), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στέλνοντας μήνυμα για «τέλος στα παραμύθια στις 21 Μαΐου».

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε σε πολίτες και άρχισε την ομιλία του κάνοντας αναφορά σε «τρολ των πολιτικών αντιπάλων του», που έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «πήγε στη Νέα Σμύρνη να πει παραμύθια».

Έτσι, χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «ως πρίγκιπα του παραμυθιού που νόμισε ότι ήταν βασιλιάς και λέει παραμύθια στον λαό για την Υγεία, για την Ασφάλεια, για την Οικονομία, για την Ενέργεια».

Κατόπιν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε με νόημα πως «τα παραμύθια θα τελειώσουν στις 21 Μαΐου, καθώς αίτημα των πολιτών είναι η Αλλαγή». Ακόμα, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως «είναι έτοιμος, με πρόγραμμα, την επόμενη ημέρα κιόλας των εκλογών να κυβερνήσει με μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας και τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα».

Επίσης, ο ίδιος κάλεσε γι’ άλλη μια φορά σε ντιμπέιτ τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Αυτό που αισθάνεται ως ανάγκη, πιστεύω, σήμερα η ελληνική κοινωνία είναι η ανάγκη μιας μεγάλης Αλλαγής και στην κυβέρνηση του τόπου και, κυρίως, στην καθημερινότητά μας, στη ζωή μας. Να έχουμε προοπτική, να έχουμε μέλλον, να έχουμε ανάσα, να έχουμε Δημοκρατία, να έχουμε προστασία, να έχουμε ασφάλεια» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.