ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βάνα Μπάρμπα: «Γι’ αυτό θα ψηφίσω Κυριάκο Μητσοτάκη – Ο Ανδρουλάκης δεν μας άκουσε ποτέ»

Τους λόγους για τους οποίους θα ψηφίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές, εξήγησε η Βάνα Μπάρμπα.

Η γνωστή ηθοποιός έμεινε ενθουσιασμένη από την γρήγορη αντίδραση του πρωθυπουργού στο αίτημά της να τον συναντήσει και μιλώντας στον Παραπολιτικά FM, σημείωσε ότι δεν σκοπεύει να βάλει υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά θα στηρίξει με την ψήφο της το κόμμα.

«Σας πληροφορώ την επομένη στιγμή ζήτησε να με δει. Βρεθήκαμε, ήταν ταχύτατος στις αντιδράσεις του. Δεν περίμενα ότι η αντίδραση του θα ήταν την επομένη μέρα, ούτε περίμενα ότι θα υπήρχε τόση συνέπεια σε αυτά που είπαμε» είπε αρχικά , σημειώνοντας ότι συστρατεύεται στο πλευρό του πρωθυπουργού, χωρίς όμως να ζητάει ανταλλάγματα όπως «βάλτε με στο ψηφοδέλτιο να με ψηφίσει ο κόσμος».

«Δεν θα ήθελα να βάλω υποψηφιότητα, αλλά θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία» τόνισε.

Το «καρφί» για Ανδρουλάκη
Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Νίκο Ανδρουλάκη, πετώντας τα «καρφιά» της. Η ηθοποιός είπε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «δεν μας άκουσε ποτέ. Δεν πάω σαν ένα παραπονεμένο παιδί που κάποιος δεν με είδε και δεν μιλήσαμε αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευγένεια της και το ήθος της».

Πρόσθεσε δε ότι «δύο φορές είχα μιλήσει σε εκπομπές που είχαμε βγει κι είχαμε πει για το ΠΑΣΟΚ, την επομένη στιγμή μας είχε πάρει τηλέφωνο σαν γυναίκα, σαν αρχηγός. Έμενα με στενοχωρεί το ότι δεν μας βλέπει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δεν έβλεπε ανθρώπους που ίσως να ήταν και χρήσιμοι».