ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης στο MEGA για Novartis : Ο Τσίπρας έβαλε ο ίδιος τον εαυτό του στο κάδρο πολιτικά

Στο «κάδρο» της υπόθεσης της Novartis μπαίνει ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, ερωτηθείς σχετικά, τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπήκε ο ίδιος πολιτικά στο «κάδρο».

«Δεν άφησε να το χειρίζονται οι βουλευτές του, αλλά μπήκε ο ίδιος στο κάδρο» δήλωσε.

Σχετικά με τους προστατευόμενους μάρτυρες, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επισήμανε πως δεν αποκαλύπτεται η ταυτότητά τους και πως η πλειοψηφία της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής ακολουθεί την διαδικασία που έχει αποφασίσει ο Αρειος Πάγος, την δικαστική πεπατημένη.

«Όταν λες την αλήθεια, είτε σε ρωτάει ένας εισαγγελέας, είτε οι βουλευτές, η αλήθεια δεν αλλάζει. Και δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Εκτός και αν σε έβαλε κάποιος να ενοχοποιείς τους πολιτικούς του αντιπάλους. Και σε αυτήν την περίπτωση θέλεις να είσαι σε προστατευμένο περιβάλλον» υπογράμμισε ο Μάκης Βορίδης.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υποστήριξε ότι «βρήκαν ψευδομάρτυρες, τους έφεραν να καταθέσουν, τους προστάτεψαν και τώρα που έρχεται η ώρα του ελέγχου, αυτοί εξαφανίστηκαν».

Σύμφωνα με τον Μάκη Βορίδη το αμείλικτο ερώτημα που προκύπτει είναι: «Αν αποδειχθεί ότι ψεύδονται, και καθώς οι ίδιοι δεν έχουν κάποιου είδους αντιδικεία με τους πολιτικούς που κατήγγειλαν ψευδώς για δωροδοκία, προκύπτει το ερώτημα: «γιατί είπαν ψέματα; ποιος τους έβαλε;»».