ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούλτεψη: ο Τσίπρας ανησυχεί για το κόμμα του, όχι για τη χώρα

voultepsiii

 

Ο Αλέξης Τσίπρας αγωνιά περισσότερο για το κόμμα του παρά για το μέλλον της χώρας, είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας τη σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Σύμφωνα με την κ. Βούλτεψη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «εντός συνόρων, έγινε και πάλι «αριστερός»» υβρίζοντας τον Πρωθυπουργό, και επιλέγοντας ξανά τον αδιέξοδο δρόμο του «προφήτη της ανατροπής»».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος έδωσε μάλιστα στον κ. Τσίπρα «μια φιλική συμβουλή, να μη στερήσει από κανένα σύντροφό του τα θερινά μπάνια», καθώς «τέτοια «υπαρξιακά διλήμματα» αντιμετωπίζονται πιο εύκολα στις παραλίες».

«Η διαδικασία της αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος από την αξιωματική αντιπολίτευση, ξεκίνησε στις 29 Μαΐου με τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, συνεχίστηκε σήμερα στη συνεδρίαση της Κ.Ο. και αναμένεται, όπως πληροφορούμεθα, να ολοκληρωθεί στη συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ελπίζουμε, έως τότε, να μας εξηγήσουν για ποιο λόγο, μετά από τόσες υποσχέσεις και τόσες υβριστικές επιθέσεις, δεν κατόρθωσαν να μετατρέψουν σε «θύελλα» τη λαϊκή βούληση, αντίθετα έχασαν και 150 χιλιάδες ψήφους», πρόσθεσε η κα Βούλτεψη.