ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεσπάθωσε ο Άδωνις: «Λιμασμένοι και λιμαδούρες» στην κυβέρνηση

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open TV, και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τον έβαλε «στο κάδρο» των ευθυνών για το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Εστιάζοντας στα σημεία της υπέρογκη διαφημιστικής δαπάνης και τις προσλήψεις με αποσπάσεις ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αντέκρουσε την επιχειρηματολογία του πορίσματος τονίζοντας πως μετά από 2 χρόνια εξεταστικής για την υγεία αποφάσισαν πως υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για τρία πλημμελήματα.
 
Οσον αφορά τις 23 προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ με 13 αποσπάσεις στο γραφείο του είπε πως «δεν τους πήρα εγώ, δεν τους προσέλαβα εγώ. Το ΚΕΕΛΠΝΟ μου έστειλε αυτούς τους ανθρώπους»
 
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα γελοίο κόμμα που ασχολείται με γελοία πράγματα, δεν αντέχω άλλο να ασχολούμαι με αυτή την ανοησία. Μετά από δυο χρόνια ελέγχων, που εχουν προαναγγείλει τα μύρια όσα σκάνδαλα αποφάσισαν πως υπάρχουν ενδεχόμενες αποχρώσες ενδείξεις για ενδεχόμενη ηθική βλάβη για τρία πλημμελήματα».
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ με στοχοποίησε όσο δεν έχει στοχοποιηθεί κανένας πολιτικός στην Ελλάδα, συνέχισε, προσθέτοντας ότι «δεν έχω καμία απολύτως παράνομη πράξη γιατί ο εισαγγελέας δεν βρήκε καμία παράνομη δική μου πράξη. Δεν υπάρχει καμία παρανομία».
 
Οσον αφορά τη διαφημιστική δαπάνη και σε ερώτημα πώς δαπανήθηκαν τα ποσά και με ποιο τρόπο μέσω του internet απάντησε πως τα κριτήρια αφορούσαν την επισκεψιμότητα και το ποσό ήταν 4,284 εκατομμύρια.
 
Ο Αδωνις Γεωργιάδης υπεραμύνθηκε των επλογών του τονίζοντας πως «επί των ημερών μου μειώθηκε κατα 20% η διαφημιστική δαπάνη. Είμαι υπέρ της διαφήμισης του ΚΕΕΛΠΝΟ, κόσμος πεθαίνει, κόσμος αρρωσταίνει γιατί η ενημέρωση είναι μηδαμινή»
 
Σχετικά με την ετήσια τακτική χρηματοδότηση του ΚΕΕΛΠΝΟ ανέφερε πως ήταν 35 εκατ. ευρώ, ενώ επανέλαβε ότι «όλα όσα ακούτε περί ΚΕΕΛΠΝΟ είναι ανοησίες».
 
Σχετικά με τις αναφορές Πολάκη για συνομιλία με τον διευθυντή του γραφείου του ο κ. Γεωργιάδης είπε πως είναι και παράνομο και πλαστό. Πρόκειται για προϊον υποκλοπής και πλαστογραφίας. Ο πραγματικός ένοχος του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι ο Πολάκης»
 
Σε ερώτημα σχετικά με το ενδεχόμενο της κατάργησης των αντιπροέδρων της ΝΔ απάντησε πως «δεν έχω τετοια πληροφορία», »πρόκειται για διαρροή του ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε
 
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στις εξελίξεις σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνοντας ότι «όσα είπε ο Ζόραν Ζάεφ περιλαμβάνονται στη Συμφωνία των Πρεσπών, η συμφωνία αυτή θα βλάψει σοβαρά την Ελλάδα. Από τη στιγμή που θα επικυρωθεί θα τα δούμε να συμβαίνουν».
 
Επίσης, αναφέρόμενος στις εκλογές ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία προσθέτοντας ότι «είναι λιμασμένοι και λιμαδούρες που δεν μπορούν να αφήσουν την καρέκλα τους ούτε μία ημέρα. Για τη μάσα είναι».
 
Πληροφορίες: thetoc.gr