ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αποκαλύπτει τον λόγο που κάνει συνέχεια… καρδούλες

Ηάνοδος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» ήταν μία από τις εκπλήξεις στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου που είχε γράψει… ιστορία με τις συνεδριάσεις που διαρκούσαν μέχρι τα ξημερώματα ως πρόεδρος της Βουλής διπλασίασε τις ψήφους του κόμματός της και φαίνεται πως έχει αλλάξει προφίλ.

Η σημερινή εικόνα της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη του 2015 όπου η ένταση κυριαρχούσε στον λόγο της εντός και εκτός Βουλής. Πλέον τη βλέπουμε συνέχεια να σχηματίζει… καρδούλες με τα χέρια της.

Μιλώντας στο MEGA αποκάλυψε πως κάνει… καρδούλες με τα χέρια της γιατί η καρδιά είναι συνδεδεμένη με τη γροθιά και γιατί αγαπάει τους ανθρώπους.

«Είμαστε σίγουρα μία αντισυστημική δύναμη και η καρδούλα που κάνω είναι συνδεδεμένη με τη γροθιά, είναι συνδεδεμένη με τη μαχητικότητα. Δεν υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι έχασα τη μαχητικότητά μου. Θα υπερασπιστώ τους ανθρώπους ακριβώς γιατί έχω την αγάπη για τους ανθρώπους. Ο κόσμος ξέρει πως δεν έχουμε σχέση με το σύστημα και δεν έχουμε σχέση με τα συστημικά κόμματα» είπε χαρακτηριστικά.