slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιοι Ανάργυροι – Αποκάλυψη!: Ο 39χρονος είχε κάνει χρήση κοκαΐνης πριν δολοφονήσει την Κυριακή

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Κυριακής φέρνει στο φως η τηλεόραση του STAR.

Η τοξικολογική εξέταση του δράστη δείχνει ότι, εκτός από χάπια και αλκοόλ, είχε κάνει χρήση κοκαΐνης αλλά και άλλων ναρκωτικών ουσιών πριν το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους. Μάλιστα, ειδικοί εξηγούν ότι -παρά το κοκτέιλ των ουσιών- ήταν απόλυτα λειτουργικός και γνώριζε ακριβώς τι έκανε.

Είχε κάνει χρήση κοκαΐνης πριν το έγκλημα
«Κατανάλωσα κρασί και ουσίες», είπε στην απολογία του ο δολοφόνος της Κυριακής, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιες ειναι αυτές οι ουσίες. Τις αποκάλυψε η τοξικολογική έκθεση στις 2 Απριλίου, λίγες ώρες μετά το έγκλημα.

Η τοξικολογική εξέταση του 39χρονου

Βρέθηκε θετικός σε: Αμφεταμίνες, κανναβινοειδή, κοκαΐνη, οπιούχα και Βαρβιτουρικά
Στις δε Βενζοδιαζεπίνες που αντιστοιχούν σε αγχολυτικά – ηρεμιστικά χάπια, η συγκέντρωση που εντοπίστηκε ήταν εξαιρετικά υψηλή
Την επόμενη ημέρα, στις 3 Απριλίου, η τοξικολογική εξέταση τον βγάζει αρνητικό στα ναρκωτικά και η τιμή στις βενζοδιαζεπίνες πέφτει

Με δεδομένο ότι όπως έχει αποκαλυφθεί ο δράστης έχει νοσηλευθεί δύο φορές ως τοξικομανής, ειδικοί εξηγούν την επίδραση που είχαν τα ναρκωτικά πάνω του. Αυτό που συμπεραίνεται είναι ότι ο 39χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ σχεδίαζε τη δολοφονία της Κυριακής με δεδομένο ότι η οικογένεια του κοριτσιού κάνει λόγο για προμελετημένο έγκλημα.

Η Κυριακή είχε φωτογραφίες του δράστη στην τσάντα της
Η Κυριακή, όταν έφθασε στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, είχε μέσα στην τσάντα της δύο φωτογραφίες του δράστη αλλά και πέντε σελίδες από ιδιόχειρες σημειώσεις του.

Ήταν τα στοιχεία που αποδείκνυαν τις απειλές του προς εκείνη αλλά και την ταυτότητά του. Μόνο που κανείς δεν τη ρώτησε ποιος είναι ο άνθρωπος που της προκαλέι φόβο. Όταν τα βρήκαν οι αστυνομικοί, είναι πλέον αργά.

Επιπλέον, στο τσαντάκι του ο δράστης είχε 10 ηρεμιστικά χάπια, τη μωβ θήκη του φονικού μαχαιριού αλλά και το εισιτήριο με το οποίο ταξίδεψε την προηγούμενη ημερα από την Άρτα.

Κατέθεσε στις Αρχές και ο φίλος της Κυριακής
Κατόπιν εορτής αναζητούνται και νέα στοιχεία για την υπόθεση. Ο φίλος του κοριτσιού που βρισκόταν ακριβώς δίπλα της τη στιγμή του εγκλήματος κατέθεσε συμπληρωματικά στο τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων.

Επανέλαβε ότι εκείνος ήταν που ειδοποίησε έντρομος τους αστυνομικούς για τη δολοφονία που είχε γίνει στην πόρτα του αστυνομικού τμήματος, μία ανάσα από τον φρουρό.

Στο Τζάνειο φρουρούμενος ο γυναικοκτόνος
Στο Τζάνειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται φρουρούμενος κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας ο δολοφόνος της άτυχης Κυριακής. Η εντολή είναι να παρακολουθείται κάθε λεπτό.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, φυλάσσεται από τέσσερις υπαλλήλους της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού, διπλάσιο αριθμό από ότι συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Δεν τον αφήνουν ούτε λεπτό μόνο του. Νοσηλεύεται στον ειδικό θάλαμο κρατουμένων που διαθέτει το νοσοκομείο.

Είναι ένα δίκλινο δωμάτιο με κάγκελα στο παράθυρο που βλέπει στον εξωτερικό χώρο, έχει δική του τουαλέτα ενώ στην πόρτα του δωματίου υπάρχει ένα παράθυρο για να τον επιβλέπουν. Μέσα στο δωμάτιο βρίσκεται μόνο ο 39χρονος. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα δωμάτιο – κελί με ελάχιστα πράγματα για λόγους ασφαλείας.

Πρέπει να επισημάνουμε το εξής: Όλοι οι ψυχίατροι που τον έχουν εξετάσει μετά το έγκλημα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δεν έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Πηγή: Star.gr