Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στην LaLiga Santander όπου η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης κάνει την επίσημη είσοδό της στο 2017 και υποδέχεται στο “Μπερναμπέου” την Γρανάδα. Δράση υπάρχει αυτήν την εβδομάδα και στην Ιταλία, με τις ομάδες της Serie A TIM. H πρωτοπόρος Γιουβέντους φιλοξενεί την Μπολόνια, η δεύτερη Ρόμα παίζει εκτός έδρας με την Τζένοα και η Ουντινέζε υποδέχεται την Ίντερ των τριών διαδοχικών νικών. Ακόμα,παρακολουθούμε αποκλειστικά, ζωντανά και σε HD τις εξελίξεις στην πρώτη αγωνιστική της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τα ματς Τρίκαλα-Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός-ΑΕΚ.
Το Chennai Open ανήκει στο πρόγραμμα των ATP World Tour 250 και τα κανάλια COSMOTE SPORT μας “μεταφέρουν” στην Ινδία.
Στο μπάσκετ, εκτός του καθημερινού ραντεβού με το ΝΒΑ, παρακολουθούμε το ΑΕΚ-Άρης για την stoiximan.gr Basket League, τον αγώνα της πρωτοπόρου στην Spor Toto Basketball Super League, Μπεσίκτας με την Φενέρμπαχτσε, το Ρεάλ Μαδρίτης-Ανδόρα και το Καντού-Αρμάνι Μιλάνο για την Lega Basket Serie A.
Στα κινηματογραφικά, 3 νέες σειρές κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στο COSMOTE CINEMA 4HD. Η πολυσυζητημένη δραματική σειρά Taboo με τον Τομ Χάρντι, λίγο μετά την πρεμιέρα της στην Μ. Βρετανία, η σειρά φαντασίας Emerald City του Τάρσεμ Σινγκ, που έρχεται επίσης αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της και η μίνι-σειράDark Angel με την Τζόαν Φρόγκατ του Downton Abbey. Στο COSMOTE CINEMA 1HD, ξεχωρίζουν οι πρεμιέρες: του blockbuster της Paramount Χελωνονιντζάκια ΙΙ, του βιογραφικού Steve Jobs του Ντάνι Μπόιλ για τον εμβληματικό συνιδρυτή της Apple και Το Βιβλίο της Ζούγκλας του Τζον Φαβρό, ενώ δεν χάνουμε το δραματικό γουέστερν Στις Φλόγες του Έρωτα (El Ardor) με τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, αλλά και το δράμα γαλλικής παραγωγής Η Ιστορία Ενός Τρελού (Une Histoire De Fou) του Ρομπέρ Γκεντιγκιάν.