ΣΥΡΙΖΑ

Με ένα κόκκινο μπαλόνι έσκασε μύτη η Κωνστανοπούλου στα έδρανα και έβαλε φωτιά στη Βουλή! ΦΩΤΟ

balloni

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου φέρει από πολλούς τον τίτλο της «σκληρής» της Βουλής για τις έντονες αψιμαχίες με συναδέρφους της που ανήκουν στα κόμματα της συγκυβέρνησης.

Και για ακόμα μια φορά ήρθε να επιβεβαιώσει την φήμη της καθώς «άθελα» της έκανε και πάλι αισθητή την παρουσιά της προκαλώντας αναστάτωση στη αίθουσα της Ολομέλειας.

Αυτή τη στιγμή αφορμή δεν ήταν κάποια παρέμβασή της αλλά ένα… κόκκινο μπαλόνι. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αφού συμμετείχε στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στο κέντρο της Αθήνας πήγε στη Βουλή.

mpaloni22

Στο συλλαλητήριο, οι διαδηλωτές κρατούσαν πολύχρωμα μπαλόνια. Ενα τέτοιο κρατούσε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, το οποίο, μάλιστα, δεν αποχωρίστηκε ούτε όταν πήγε στη Βουλή.

Ούτε καν όταν μπήκε στην αίθουσα της Ολομέλειας. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάθισε στα έδρανα και έδεσε το μπαλόνι δίπλα της με αποτέλεσμα να… ανεμίζει από πάνω της. Η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, που εκείνη τη στιγμή εκτελούσε χρέη προεδρεύοντος, της ζήτησε να το κατεβάσει γιατί όπως είπε δεν ήταν… λογικό και έκανε και θόρυβο.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου ζήτησε το λόγο και καθώς δεν της τον έδιναν άρχισε να φωνάζει κατηγορώντας την κυρία Τσαρουχά για κατάχρηση εξουσίας. Πάντως, το μπαλόνι δεν βγήκε από την αίθουσα, απλά μετακινήθηκε λίγο παραπέρα, στο κάθισμα της βουλευτού…