ΥΓΕΙΑ

10 πράγματα που ψάχνουν οι γυναίκες στους άντρες

Οι άντρες πάντοτε αναρωτιούνται «τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες». Εάν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία, τότε έφτασε η στιγμή να μάθετε ποιες αρετές εκτιμούν οι γυναίκες στους άντρες.

 

 

1. Να σου κάνουν μασάζ και να μη ζητούν να τους κάνετε κι εσείς σε αντάλλαγμα. Το μασάζ είναι απόλαυση και χάνεται κατευθείαν μόλις ζητήσει ο και ο άλλος σε αντάλλαγμα.

2. Να παίρνουν το μέρος σου. Μπορεί να μην έχουμε πάντα δίκιο, αλλά είναι πολύ όμορφο να γνωρίζουμε ότι υπάρχει κάποιος που μας στηρίζει.

3. Να μας απαντούν όταν ρωτάμε πως δουλεύει το χειριστήριο (ακόμα κι αν ρωτάμε για 20η φορά). Αν δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε το τηλεχειριστήριο που είναι συνδεδεμένο με το dvd, το ηχοσύστημα και την τηλεόραση είναι καλό να έχεις κάποιον να σου το δείξει για μία ακόμα φορά.

4. Να αναγνωρίζουν τα όριά μας και να μας κάνουν να τα ξεπερνάμε. Ο άντρας πρέπει να κινητοποιεί τη γυναίκα να κάνει όλα όσα φοβάται και να την κάνει να νιώθει ασφάλεια.

5. Να είναι γενναιόδωροι. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς σπάταλος, ούτε να αγοράζει ακριβά δώρα, αλλά το να αφήνει φιλοδώρημα είναι μία βασική αρετή που όλοι εκτιμούν.

6. Να είναι αποφασιστικοί. Μπορεί να μη συμφωνούμε πάντοτε με τις αποφάσεις τους, αλλά η αναποφασιστικότητα δημιουργεί ανασφάλεια και δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από έναν δυναμικό άντρα.

7. Σχεδιάστε τις διακοπές μας. Συνήθως το βάρος του προγραμματισμού των διακοπών πέφτει στις γυναίκες, και αν και οι περισσότερες το απολαμβάνουμε, είναι αναζωογονητικό καμιά φορά να παίρνει και ο άντρας την πρωτοβουλία.

8. Να σκέφτονται καλά τα δώρα που κάνουν. Κάθε ζευγάρι έχει πολλά δικά του αστεία και πράγματα που γνωρίζει μονάχα ο ένας για τον άλλο. Καλό θα ήταν οι άντρες να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες προκειμένου να διαλέξουν ένα όμορφο δώρο, που δεν θα είναι απαραίτητα και ακριβό.

9. Να θυμούνται τις σημαντικές ημερομηνίες. Εάν μπορείτε να θυμάστε πότε πήρε το Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και με πόσους πόντους έχασε ο Παναθηναϊκός, μπορείτε σίγουρα να θυμηθείτε και τις επετείους.

10. Να παίρνουν λουλούδια. Χωρίς συγκεκριμένο λόγο, χωρίς να υπάρχει αφορμή, απλά να τα βρίσκουμε μέσα σε ένα βάζο όταν γυρνάμε σπίτι. 

πηγή: huffingtonpost.gr

Διαβάστε επίσης: