Κορωνοϊός, ΥΓΕΙΑ

Δύο νεκροί στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι

Δύο θάνατοι έχουν σημειωθεί στην ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι, εκεί όπου εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα κορoνοϊού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το ΣΚΑΪ και το OPEN, δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι, όπου εντοπίστηκαν θετικοί στον Covid-19 ασθενείς.

Τα κρούσματα στην κλινική είναι 28: 11 εργαζομένοι, 13 τρόφιμοι και άλλα τέσσερα άτομα σχετιζόμενα με την κλινική. Ο διευθυντής της ιδιωτικής κλινικής «Ταξιάρχαι», μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως κανείς ασθενής νοσηλευόμενος, σε άλλο τμήμα εκτός του τεχνητού νεφρού δεν έχει εμφανιστεί θετικός στον κορονοϊό. «Όσοι είναι θετικοί στον κορονοϊό είναι προφανώς γιατί κάνανε μαζί αιμοκάθαρση» είπε ο Αλέξανδρος Κοκκινάκης. Ο πρώτος ασθενής, ένας άνδρας που πραγματοποιούσε τακτικά αιμοκάθαρση στην Κλινική, παρουσίασε υψηλό πυρετο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αναφοράς, όπου διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Οπως ανέφερε στο Mega, ο Γιώργος Μόσιος, διευθυντής της Παθολογικής της Κλινικής Ταξιάρχαι, έγιναν όλες οι εξετάσεις και τον πλήρη έλεγχο έχει ο Σωτήρης Τσιόδρας καθώς μετέβη εκεί νωρίτερα το μεσημέρι με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

 

Πηγή: Protagon.gr