ΥΓΕΙΑ

Γεωργία Τσαμαδού: 3 λόγοι για να εντάξετε τη face yoga στην καθημερινότητά σας

Φυσικά και δεν είναι μόνο τρεις οι λόγοι για τους οποίους προτείνω ανεπιφύλακτα την face yoga σε κάθε γυναίκα που καταβάλει ουσιαστική προσπάθεια για την διατήρηση του νεανικού τόνου στο δέρμα της και την καθυστέρηση της εμφάνισης των σημαδιών της γήρανσης.

Είναι σίγουρα πολύ περισσότεροι. Σε αυτό το άρθρο ωστόσο θα επιχειρήσω να καταθέσω τους 3 σημαντικότερους -για εμένα- λόγους για τους οποίους η face yoga μπορεί και πρέπει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Ουσιαστικά θα παραθέσω 3 σημαντικά οφέλη τα οποία μπορεί να αποκομίσει κάποιος απλά και μόνο γυμνάζοντας το πρόσωπό του. Χωρίς ενέσεις, χωρίς πόνο, χωρίς τεράστιες σπατάλες και ταυτόχρονα με εγγύηση πρόδηλων αποτελεσμάτων.

Η face yoga είναι ένας φυσικός τρόπος για να βελτιώσετε την όψη του δέρματος και να καταπολεμήσετε τα σημάδια γήρανσης. Περιλαμβάνει μια σειρά από ασκήσεις και διατάσεις, οι οποίες στοχεύουν ειδικά στους μικρούς και μεγαλύτερους μύες του προσώπου και του λαιμού. Όσο αντισυμβατικό κι αν ακούγεται, η face yoga έχει κερδίσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια ως μια, μη επεμβατική, εναλλακτική λύση διαδικασιών όπως το μπότοξ ή το λίφτινγκ προσώπου. Υπάρχουν πολλά οφέλη από την ενσωμάτωσή της στην καθημερινή σας ρουτίνα, όχι μόνο στο πρόσωπο και στο λαιμό αλλά και στην γενικότερη υγεία σας.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr