ΥΓΕΙΑ

Σήμα κινδύνου για καταναλωτές – Τι πρέπει να προσέχουν στα τρόφιμα!

«Κουβέντα» δεν αναφέρει η Ένωση Καταναλωτών Κρήτης για την καταστρατήγηση του νόμου. Σχετικά με την υποχρέωση των χώρων μαζικής εστίασης στη διακίνηση μόνο εμφιαλωμένου εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου σε μπουκάλι μιας χρήσεως προς τους καταναλωτές που θα ζητήσουν ελαιόλαδο για τη σαλάτα τους.

«Είναι πολύ σοβαρό το θέμα αυτό. Γιατί όπου εφαρμόστηκε αυτός ο νόμος είχε πολύ καλά αποτελέσματα». Λέει χαρακτηριστικά στη “Νέα Κρήτη” ο πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών Νίκος Κατσαρός. Που μας μίλησε επίσης για τους πολύ σοβαρούς κινδύνους που αντιμετωπίζουμε από παρανομίες σε κατεψυγμένα, προμαγειρεμένα και προτηγανισμένα τρόφιμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ