ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραδοχές και «καρφιά» Τόσκα βγαίνοντας από τον Ευαγγελισμό

Στην έμμεση παραδοχή ότι υπήρχαν κενά στην ασφάλεια του Λουκά Παπαδήμου, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στον «Ευαγγελισμό» σημειώνοντας πως οι «οι αρχές δουλεύουν νύχτα και μέρα προκειμένου να βγάλουν αποτέλεσμα» ενώ τόνισε πως «δεν θα ανακοινωθεί τίποτα» μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Εμμέσως παραδέχθηκε ότι υπήρχαν κενά στην ασφάλεια του κ. Παπαδήμου λέγοντας πως «ό,τι κενό υπάρχει θα κοιτάξουμε να καλυφθεί».

Επιχειρώντας να απαντήσει σε όσους κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για σύνδεσή του με τρομοκρατικές οργανώσεις ο κ. Τόσκας ξεκαθάρισε πως «η αριστερά ήταν πάντα σε ανοιχτό πόλεμο με τις τρομοκρατικές πράξεις γιατί πιστεύουμε ότι ο λαός προχωρεί τις αλλαγές και ο λαός με τις μαζικές του αντιδράσεις».

Απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη που χθες δήλωσε ότι «δεν έχω εμπιστοσύνη ότι αυτή η κυβέρνηση έχει την βούληση να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία» ο κ. Τόσκας είπε πως «είναι λάθος κάποια κόμματα να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις να αποκτήσουν όφελος από τέτοια περιστατικά».