ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Η ανάρτηση στο Facebook οδήγησε σε απόλυση – Δείτε τις γυμνές πόζες που την άφησαν άνεργη! (ΦΩΤΟ)

Αποφάσισε να γιορτάσει τον αρραβώνα της η Stephanie από το Τέξας των ΗΠΑ και έκανε με τον  αγαπημένο της μία φωτογράφιση σε λίμνη όπου η ίδια πόζαρε τόπλες σε τρυφερά ενσταντανέ με τον σύντροφό της, Arryn.

Η Stephanie που πάντα αντιμετώπιζε θέματα με τα κιλά της και έχοντας πια αποδεχθεί το κορμί της δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τον Arryn σχεδόν ημίγυμνη. Όταν όμως οι φωτογραφίες του ζευγαριού αναρτήθηκαν από τη φωτογράφο Bria Terry στη σελίδα «Wolf & Rose Photography» στο Facebook, έγιναν αμέσως viral, κάτι που κανείς από τους δύο τους δεν περίμενε.

Φαίνεται όμως ότι η τράπεζα για την οποία εργαζόταν η Stephanie δεν είδε με καλό μάτι τη φωτογράφιση καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ίδιας λίγο μετά απολύθηκε.

«Είπαν πως ήταν ανάρμοστο που πόζαρα τόπλες καθώς πρόκειται για μια τράπεζα που στοχεύει σε οικογένειες», δήλωσε η Stephanie στο BuzzFeed. «Δεν μπόρεσα καν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, είχαν ήδη αποφασίσει να απολυθώ. Μετά από ένα χρόνο έφυγα από μια εταιρεία που δούλευα πολύ σκληρά, δεχόμενη κριτική επειδή έκανα κάτι τόσο θετικό, κάτι για το οποίο είμαι υπερήφανη και που με βοήθησε ως γυναίκα. Ήταν επίπονο. Οι υπάλληλοι έβγαζαν τα τηλέφωνά τους εν ώρα εργασίας και έδειχναν τις φωτογραφίες ο ένας στον άλλο και κατηγορήθηκα εγώ γι' αυτό», συμπλήρωσε.

Η Stephanie κατέληξε λέγοντας πως «εγώ πιστεύω πως εργασία και προσωπική ζωή είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα». 
Μάλιστα το ζευγάρι μόλις έμαθε ότι περιμένουν ένα αγοράκι.