GOOGLE NEWS

Συνεχείς οι αποκαλύψεις για τη δράση του «βασιλιά του χρυσού»! Το χυτήριο στο Πολυτεχνείο ο δήμαρχος και το Λας Βέγκας!

Χρησιμοποιούσε ως στρατηγείο το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας στην οδό Πατησίων, ως χυτήριο μέσα στο οποίο καθημερινά έλιωναν δεκάδες κιλά χρυσού κτήριο απέναντι από το Πολυτεχνείο προκειμένου να μην μπορούν να το παρακολουθούν οι αστυνομικοί, ενώ διέθετε κάθε πρωί 100.000 ευρώ προκειμένου να διαφημίζεται η επιχείρηση του και να λειτουργεί όλος ο μηχανισμός που είχε στήσει.

 

Σχεδίαζε να επεκτείνει τις δραστηριότητες του στο Las Vegas ενώ διατηρούσε γνωριμίες με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα όπως με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης ο οποίος του ζητούσε διευκολύνσεις.

 

Αυτές είναι μερικές από τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τη δράση του κυκλώματος που διηύθυνε ο «βασιλιάς του χρυσού» Δημήτριος – Ριχάρδος Μυλωνάς μαζί με έναν Τούρκο και περιγράφονται στη δικογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr.

Ο 51χρονος τηλεοπτικός ενεχυροδανειστής που είχε το κωδικοποιημένο όνομα «χοντρός», ζούσε μια πολυτελή ζωή και δεν δίσταζε να δαπανήσει 360.000 ευρώ το τελευταίο διάστημα για να επισκευάσει την πολυτελή θαλαμηγό του.

 

Μάλιστα, ετοίμαζε να μπει δυναμικά και στο χώρο της εμπορίας επώνυμων ρολογιών συμμετέχοντας με 20% σε μια ανώνυμη εταιρεία που θα λειτουργούσε εντός του νέου Αστέρα Βουλιαγμένης με βασικό μέτοχο πασίγνωστο Αθηναίο κοσμηματοπώλη και κεφάλαιο 500.000 ευρώ. 

Ο Ριχάρδος θεωρούνταν αυθεντία στο αντικείμενο του χρυσού και διατηρούσε διεθνείς επαφές. Μάλιστα απευθύνονταν σε αυτόν μέσω τρίτων προσώπων για διάφορες εξυπηρετήσεις ακόμα και άτομα με υψηλές θέσεις στη χώρα τους, όπως ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης.