ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέο το σατανικό ζευγάρι της Σιάτιστας για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου για τη δολοφονία του νεαρού αγοριού

 

 

Η απολογία των δύο κατηγορουμένων -μητέρας και πατριού- στον Ανακριτή Κοζάνης, ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12:30.

Αυτή την ώρα αναμένεται  να αποχωρήσουν από τα Δικαστήρια της Κοζάνης και να μεταφερθούν σε φυλακές έως την ημερομηνία που θα οριστεί το δικαστήριο.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, η 49χρονη μάνα και ο 42χρονος πατριός του Κωστή, οδηγήθηκαν για τρίτη φορά σήμερα στον Ανακριτή Κοζάνης σήμερα, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 23χρονου.

Το κατηγορητήριο κακουργηματικού χαρακτήρα για τους δύο φερόμενους ως δράστες περιλαμβάνει την ανθρωποκτονία από πρόθεση, περιύβριση νεκρού, ψευδορκία μάρτυρα και πλαστογραφία μετά χρήσης.
 
Η συγκινητική αφιέρωση στον Κωστή

 Την ίδια ώρα συγγενείς και φίλοι του Κωστή Πολύζου δημιούργησαν ένα βίντεο αφιερωμένο στη μνήμη του και το ανέβασαν στο youtube.

"Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι ανθέ του παραδείσου, στείλε σημάδι να μας πει, τους δολοφόνους της ζωής σου''… γράφουν χαρακτηριστικά.

πηγή: kozanilife