LIFESTYLE

«Είναι ένας γ@μ@μεν@ς αποτυχημένος»! Έξαλλος με Τραμπ και Μπάνον ο διάσημος σταρ

Μιλώντας στο γαλλικό κανάλι Canal Plus, ο Τζόρτζ Κλούνεϊ δε δίστασε να καταφερθεί εναντίον του Αμερικανού Προέδρου αλλά και, κυρίως, κατά του μέχρι πρότινος συμβούλου του Λευκού Οίκου σε θέματα στρατηγικής, Στίβεν Μπάνον.

Ο Κλούνεϊ, που στις εκλογές είχε στηρίξει τη Χίλαρι Κλίντον, διοργανώνοντας μάλιστα εκδήλωση όπου ο κάθε καλεσμένος πλήρωνε 33.000 δολάρια για την προεκλογική της καμπάνια, δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τα …γαλλικά του. 

«Ο Τραμπ είναι η ελίτ… Εχουμε έναν δημαγωγό στο Λευκό Οίκο, κάποιον που δεν έχει τα προσόντα να βρίσκεται εκεί και σίγουρα δεν είναι ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου» διευκρίνισε στη συνέντευξη του, ενώ στήριξε τη Μέριλ Στριπ για την ομιλία που είχε κάνει πέρσι, όταν στην απονομή των Golden Globes είχε εκφραστεί αρνητικά για τον Τραμπ. «Η Μέριλ είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει» υποστήριξε ο Κλούνεϊ.

Ακόμα πιο σκληρά λόγια όμως, επεφύλασσε για τον Στίβεν Μπάνον, ο οποίος μπορεί να μην ανήκει πια στο επιτελείο του Τραμπ, όμως ο γοητευτικός σταρ φαίνεται να του τα έχει μαζεμένα από παλιά, από τότε που ο Μπάνον ήταν σεναριογράφος στο Χόλιγουντ.

«Είναι ένας αποτυχημένος γαμ@@@ σεναριογράφος και αυτό το γνωρίζει όποιος έχει διαβάσει ένα από τα απίστευτα σενάρια του. Με κάποιο τρόπο όμως, τα κατάφερε στο Χόλιγουντ, και με “έγλειφε” για να παίξω σε ένα από τα ηλίθια σενάρια του. Αυτός είναι ο Μπάνον. Παρακαλούσε όλο τον κόσμο να ρίξει μια ματιά στα σενάρια του». 

topontiki.gr