ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Έγδαρε τον νεκρό άντρα της και δεν θα πιστέψετε τι έκανε με το δέρμα του…

Την τελευταία επιθυμία του συζύγου της να τον… γδάρει για το καλό της τέχνης του και να κάνει κορνίζα κομμάτια από το δέρμα του πραγματοποίησε Καναδή χήρα.

Ο 41χρονος tatto artist Κρις Βέντζελ, που πέθανε στον ύπνο του στις 28 Οκτωβρίου, είχε όνειρο να διασωθούν μετά τον θάνατό του τα τατουάζ που είχε «χτυπήσει» στο σώμα του, έτσι ώστε να μην «πεθάνει» μαζί του η τέχνη του.

Ο Βέντζελ, που ήταν ιδιοκτήτης του στούντιο Electric Underground Tattoos στο Σασκατούν του Καναδά, είχε δώσει σαφείς οδηγίες στη σύζυγό του Σέριλ να αφαιρέσει και να συντηρήσει τα κομμάτια δέρματος με τα τατουάζ.

Μετά τον θάνατό του από ελκώδη κολίτιδα η χήρα απευθύνθηκε στην εξειδικευμένη αμερικανική εταιρία Save My Ink Forever («Διατήρησε το τατουάζ μου για πάντα»), η οποία ζήτησε περίπου 70.000 ευρώ για όλη τη διαδικασία. Η Σέριλ μάζεψε χρήματα διαδικτυακά τόσο γρήγορα που ο ταριχευτής Κάιλ Σέργουντ αφαίρεσε το δέρμα με τα τατουάζ και η κηδεία του Κρις έγινε την 1η Νοεμβρίου.

Τώρα το δέρμα του υποβάλλεται σε τρίμηνη επεξεργασία με ειδικό υγρό, ώστε να μπορεί να κορνιζαριστεί και να εκτεθεί στο στούντιο του tatto artist.

espressonews.gr