ΠΑΡΑΞΕΝΑ

7χρονη κατήγγειλε τον μπαμπά της στην αστυνομία για την… τουαλέτα!

Μια επτάχρονη Ινδή δεν δίστασε να καταγγείλει τον πατέρα της στην αστυνομία, επειδή δεν τήρησε την υπόσχεση που της είχε δώσει ότι θα φτιάξει τουαλέτα στο σπίτι τους!

Η Χανίφα ζει με τους γονείς της στην πόλη Αμπούρ και δεν είχε ποτέ τουαλέτα στο σπίτι της, όπως και οι περισσότεροι στη γειτονιά της. Ζήτησε από τον πατέρα της να φτιάξει μία, όταν ήταν στο νηπιαγωγείο και εκείνος της το υποσχέθηκε, αρκεί να αρίστευε στο σχολείο.

«Από το νηπιαγωγείο είμαι πρώτη στην τάξη μου. Τώρα πάω στην δεύτερη τάξη. Και ακόμη λέει ότι θα φτιάξει την τουαλέτα. Αυτό είναι μια μορφή εξαπάτησης, οπότε σας παρακαλώ να τον συλλάβετε» γράφει για τον πατέρα της στην επιστολή της προς την αστυνομία. «Αν δεν τον συλλάβετε, τουλάχιστον αναγκάστε τον να δηλώσει εγγράφως πότε θα μου φτιάξει τουαλέτα» αναφέρει ακόμη.

Η επιμονή της συγκίνησε αστυνομικό, η οποία τελικά ειδοποίησε αξιωματούχους της περιοχής, που σχεδιάζουν πλέον να συγκεντρώσουν χρήματα για να φτιάξουν πάνω από 500 τουαλέτες στην περιοχή που ζει η Χανίφα.