ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ζοφερές προβλέψεις του πρώην υπουργού- «Με τα μέτρα Βαρουφάκη δεν παίρνουμε λεφτά ούτε στη Δευτέρα Παρουσία»

Με τα μέτρα του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη δεν πρόκειται η χώρα να λάβει χρήματα, όχι τη Μεγάλη Δευτέρα αλλά ούτε στη Δευτέρα Παρουσία, δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του στον Βήμα fm.

 

 

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση για τα τέλη συχνοτήτων υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να γίνει συμψηφισμός των χρεών των καναλιών προς το κράτος με τα χρέη των κομμάτων προς τα κανάλια για τον τηλεοπτικό χρόνο.

Ακόμη, ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου για  πολιτική εξαπάτηση των κατοίκων του Γραμματικού σχετικά με το θέμα του ΧΥΤΑ στην περιοχή. Όπως σημείωσε, η περιφερειάρχης Αττικής υποσχέθηκε προεκλογικά το κλείσιμο του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό αλλά «η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας με τις ψήφους της κ. Δούρου κράτησε τον ΧΥΤΑ στο Γραμματικό».

Επίσης, άσκησε έντονη κριτική στην κ. Δούρου για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε 80 εκατ. ευρώ από τα διαθέσιμα της Περιφέρειας για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.

Από την άλλη, ο κ. Γεωργιάδης τάχθηκε υπέρ του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση για το σημερινό άρθρο του στην εφημερίδα Τα Νέα.

Ειδικότερα, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι για την αδράνεια της Αστυνομίας απέναντι στις καταλήψεις υπάρχει πολιτική εντολή την οποία δεν υποστηρίζει ο κ. Πανούσης. Για αυτόν το λόγο πρότεινε ή να επιτρέψει ο πρωθυπουργός στον κ. Πανούση να εφαρμόσει τις ιδέες του για την τήρηση της Δημόσιας Τάξης ή να παραιτηθεί ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 

Διαβάστε επίσης: