ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρίχνει τους τόνους η Αθήνα – Σακελλαρίδης: Δεν περιέχει κανένα μήνυμα η επίσκεψη Τσίπρα, στη Μόσχα

"Δεν υπάρχει κάποιο μήνυμα σε αυτό το ταξίδι. Είναι ένα προκαθορισμένο ταξίδι και δεν υπάρχει κανένας συμβολισμός στην ημερομηνία".

Να πέσουν οι τόνοι στην ιδαίτερη σημασία που δόθηκε στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα, στη Μόσχα και τη συνάντηση που θα έχει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στις Βρυξέλλες αλλά και στην Ουάσινγκτον, φαίνεται πως επιθυμεί το Μαξίμου.

 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, για την επίσκεψη του πρωθυπουργού, τόνισε πως πρόκειται για ένα ήδη προγραμματισμένο ταξίδι, που δεν περιέχει κανένα μήνυμα και δεν σχετίζεται με τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές, οι οποίες όπως είπε χαρακτηριστικά "συνεχίζονται κανονικά".

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε αν περιέχεται κάποιος συμβολισμός στην ημερομηνία της επίσκεψης και αρκέστηκε να απαντήσει: "Δεν υπάρχει κάποιο μήνυμα σε αυτό το ταξίδι. Είναι ένα προκαθορισμένο ταξίδι και δεν υπάρχει κανένας συμβολισμός στην ημερομηνία. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν κανονικά, χωρίς να επηρεάζονται από αυτό το ταξίδι".

 

Διαβάστε σχετικά: