LIFESTYLE

Τι αποκαλύπτει η Βανδή για τον Ντέμη και τη σχέση τους

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δέσποινα Βανδή δεν έκρυψε τον έρωτα που τρέφει ακόμα για το σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη μετά από 16 χρόνια μαζί του.

 

«Με τον Ντέμη πριν συναντηθούμε μιλούσαμε στο τηλέφωνο για τρεις μήνες περί ανέμων και υδάτων. Στο πρώτο ραντεβού που τον είδα έπαθα σοκ. Μου άρεσε πάρα πολύ. Έβλεπα μπροστά μου ένα αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης.Ήταν πολύ συνειδητοποιημένη απόφαση το να παντρευτούμε. Ήξερα ότι ήμουν πολύ καλά με αυτόν τον άνθρωπο και ότι ήθελα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του και να γίνει πατέρας των παιδιών μου.

Για μένα το μυστικό είναι η επικοινωνία», είπε η τραγουδίστρια στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».

Κι αν νομίζεις πως ένας επιτυχημένος γάμος όπως αυτός της Βανδή κρατιέται έτσι μαγικά, κάνεις λάθος. Η ίδια παραδίσει μαθήματα στις υπόλοιπες γυναίκες:

«Δεν ξέρω ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας αλλά ξέρω ότι ο έρωτας είναι εκεί. Μπορεί να μην είναι με την μορφή του πρώτου χρόνου, που στραβώνεσαι, και δόξα τον Θεό που δεν υπάρχει γιατί είναι καλό να προχωράς σε μια σχέση ουσιαστική και να αποκτήσεις παιδιά όταν ξεστραβωθείς.Μετά από 16 χρόνια με τον Ντέμη δεν υπάρχει μια φορά να είμαι κοντά του παραμελημένη, εκτός κι αν είμαι άρρωστη. Θέλω να με βλέπει όσο πιο κοντά γίνεται στην εικόνα της γυναίκας που αγάπησε και ερωτεύτηκε».

Φυσικά, η Βανδή ρωτήθηκε και για τον αν ο σύζυγός της προσέξει εξίσου την εμφάνισή του όταν βρίσκεται μαζί της. Η απάντηση της τραγουδίστριας ήταν αφοπλιστική:

«Δεν με νοιάζει, εγώ είμαι καψούρα».

Πάντως, μιλώντας για το μοναδικό διάστημα στο οποίο αφέθηκε και δεν πρόσεχε την εμφάνισή της, η Δέσποινα αποκαλύπτει πως αυτό συνέβη όταν έγινε για πρώτη φορά μαμά:

«Όταν έκανα την Μελίνα ήμουν εκεί, τα πάντα ήταν η μητρότητα. Όλη τη μέρα ήμουν με τα μαλλιά πιασμένα κότσο και φορούσα φόρμες. Με πιάνει ο Ντέμης και μου λέει ότι πέρασε ένας χρόνος και ίσως πρέπει να ξαναθυμηθώ πώς ήμουν πριν και είχε δίκιο. Πρέπει τον πρώτο καιρό να δείχνουν κατανόηση οι άντρες, αλλά και οι γυναίκες δεν θα πρέπει να ξεχνάνε τους άλλους ρόλους που είχαν μέχρι τότε στη ζωή τους. Δεν παύεις να είσαι γκόμενα, φίλη και επαγγελματίας».

πηγή : youweekly.gr

 Έξαλλη η Βανδή: «Ήταν αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανες»(video)

 Η Βανδή πέταξε μπουκάλι με νερό στον Ρέμο μετά από σχόλιο που την τσάντισε! (ΒΙΝΤΕΟ)

 Γυαλιά καρφιά τα έκανε η Δέσποινα Βανδή στα παρασκήνια του «The Voice» . (BINTEO)